Mustafakaya
80+
- Reaksiyon skoru
- 210
xiaomi redmi note 8 64 gb bu arada hangisini secerdiniz ve 64gb günümüz için yeterlimi
Gm yi bilmiyorum ama 64 gb yeterde artarxiaomi redmi note 8 64 gb bu arada hangisini secerdiniz ve 64gb günümüz için yeterlimi
ben kesinlikle xiaomi alırdım gm nin kalitesi çok düşük pantolonun arka cebindeyken yanlışıklan bir kere oturdum ve telefon yamulduxiaomi redmi note 8 64 gb bu arada hangisini secerdiniz ve 64gb günümüz için yeterlimi
bende xiaomi alıcam ama 64 gb yetermi diye düşünüyorum cok fotograf cekinen biride değilim sarkı oyun yüklerim sizce yeterli olurmu ki banaGm yi bilmiyorum ama 64 gb yeterde artar
ben kesinlikle xiaomi alırdım gm nin kalitesi çok düşük pantolonun arka cebindeyken yanlışıklan bir kere oturdum ve telefon yamuldu
okuldan 4 arkadaşımda pro modelleri var 64gb lik hiç şikayet ettiklerini duymadımbende xiaomi alıcam ama 64 gb yetermi diye düşünüyorum cok fotograf cekinen biride değilim sarkı oyun yüklerim sizce yeterli olurmu ki bana
En büyük boyutlu oyun Android tarafında güncellemeler ve paketleri silmeden bile 3 gigabyte oluyor. İşletim sistemi ve servisler (o kadar olmaz ama) 10 gigabyte desek 54 kalır. 54/3 = 18 tane en büyük boyutta oyun eder ki o platformda 3 gigabyte boyutunda oyun sayısı maksimum 5-6 tanedir.bende xiaomi alıcam ama 64 gb yetermi diye düşünüyorum cok fotograf cekinen biride değilim sarkı oyun yüklerim sizce yeterli olurmu ki bana
Telefonun tek amacı oyun değilEn büyük boyutlu oyun Android tarafında güncellemeler ve paketleri silmeden bile 3 gigabyte oluyor. İşletim sistemi ve servisler (o kadar olmaz ama) 10 gigabyte desek 54 kalır. 54/3 = 18 tane en büyük boyutta oyun eder ki o platformda 3 gigabyte boyutunda oyun sayısı maksimum 5-6 tanedir.
Arkadaş oyun oynuyorum demiş. Fotoğraf çekmiyormuş, şarkı ve oyun yüklerim demiş. Herkes sen değil, okumadan yazmamanı öneririm.64 az bence.
Ben 64 kullanıyorum 61 dolu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefonun tek amacı oyun değil
O zaman size yeterde artacaktırbende xiaomi alıcam ama 64 gb yetermi diye düşünüyorum cok fotograf cekinen biride değilim sarkı oyun yüklerim sizce yeterli olurmu ki bana
Benim abimde gm5 pro kullanıyo yerden yere fırlatıyo telefona bir şey olmuyoben kesinlikle xiaomi alırdım gm nin kalitesi çok düşük pantolonun arka cebindeyken yanlışıklan bir kere oturdum ve telefon yamuldu
ben kesinlikle xiaomi alırdım gm nin kalitesi çok düşük pantolonun arka cebindeyken yanlışıklan bir kere oturdum ve telefon yamuldu