rtx 3060ti bulursan al ekran kartını40 bin TL param var mining yapmayı planlıyorum sistem için fikir verir misiniz lütfen
ne kadar mh veriyor peki veya benim karşılaştırma yapabileceğim bir yer var mı ?rtx 3060ti bulursan al ekran kartın
ne kadar mh veriyor peki veya benim karşılaştırma yapabileceğim bir yer var mı ?
peki işletim sistemi kazım hızında fark yaratıyor mu mesela 1 adet 3070 376 mh alıyor ama sitelerden baktığım zaman bu mh değerlerini göremiyorum bunun sebebi o.c mu yoksa işletim sistemi ilede alakası varmı ?Mining Profit Calculator for Video Card (GPU)
Calculate the mining rewards for cryptocurrencies mined using video cards (GPU’s). Best coins to mine with your GPU.2cryptocalc.com
önemli olan ekran kartı burda kazımı o yapıyor çünkü googleye Mining mh hesaplama yazarsan orda karşına çıkar hesaplama kısmıpeki işletim sistemi kazım hızında fark yaratıyor mu mesela 1 adet 3070 376 mh alıyor ama sitelerden baktığım zaman bu mh değerlerini göremiyorum bunun sebebi o.c mu yoksa işletim sistemi ilede alakası varmı ?