Youtube İçerik Fikri Önerebilir Misiniz?

Reaksiyon skoru
9
Öncelikle herkese iyi forumlar.
Yeni bir youtube kanalı açtım ve bilgisayar donanımı, bilgisayar parçaları üzerine videolar çekiyorum önerebileceğiniz konu veya ilk videom hakkındaki görüşlerinizi burada cevap olarak veya videoya yorum atarak belirtebilirseniz beni çok mutlu edersiniz.

YouTube kanalım: https://www.youtube.com/channel/UCT9Dny5SMYZlDpDn-mI5Jiw

Dost acı konuşur diyerek başlıyorum.
Öncelikle bu 3 kartı niye aynı videoya koydun? Alakasız 3 kart, rx570 1050ti'ı bi tokatlar bi tokatlar...
Bir şeylerden bahsettiğin videoyu ayrıca çekmelisin. Bir yt kanalında en nefret ettiğim şey izlemeye geldiğimden alakasız şeyler izlemektir. Açık açık belki de biraz kabaca konuşuyorum ancak "Kart karşılaştırma videosuna gelmişsem senin yt kanalını yeni açısından banane?" Yani ondan bahsedeceksen ona bir video ayırabilirsin veya en azından bir dk,sn belirt oraya ışınlanayım.
Kameraya biraz daha bakabilirsin, mizaç meselesi ancak ben kameraya bakıp konuşmanı tercih ederim.
Laflar ağzından herkesin net seçebileceği şekilde çıkmalı.

Bunlar bir dk izlemeden ilk kafamda oluşan fikirler, arkadaşların da dediği gibi piyasa kart karşılaştırması dolu. Seni neden tercih edeyim sorusuna bir cevap oluşturmalısın. Bir güzel sebep sun ki ben kart karşılaştırmaları için özel olarak senin kanalını seçeyim.

Söylediğim şeyler belki biraz ağır geliyor kulağa ama kendimi geri tutmadım, ne eksiğini gördüysem söyledim ki daha iyisini yapabilesin. Söylediğim hiçbir şeyi yoluna engel etme, kendince değerlendir ve mantıklı bulduklarını cebe atıp ilerlemene devam et. Hiçbir eleştiriyle yıkılma, üzülme; bağrına bas ve daha iyi bir yol çiz.
Bol şans!
hocam doğruları tükürmüşsünüz mutlaka okumalısın kanal sahibi bunu

Canım sıkıldı diye ekran kaydı alıp acemice çektiğim video algoritmada 2. Sırada :D

Ekler

• Screenshot_2021-04-12-00-10-08-941_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2021-04-12-00-10-08-941_com.google.android.youtube.jpg
    901.6 KB · Hit: 82
Dost acı konuşur diyerek başlıyorum.
Öncelikle bu 3 kartı niye aynı videoya koydun? Alakasız 3 kart, rx570 1050ti'ı bi tokatlar bi tokatlar...
Bir şeylerden bahsettiğin videoyu ayrıca çekmelisin. Bir yt kanalında en nefret ettiğim şey izlemeye geldiğimden alakasız şeyler izlemektir. Açık açık belki de biraz kabaca konuşuyorum ancak "Kart karşılaştırma videosuna gelmişsem senin yt kanalını yeni açısından banane?" Yani ondan bahsedeceksen ona bir video ayırabilirsin veya en azından bir dk,sn belirt oraya ışınlanayım.
Kameraya biraz daha bakabilirsin, mizaç meselesi ancak ben kameraya bakıp konuşmanı tercih ederim.
Laflar ağzından herkesin net seçebileceği şekilde çıkmalı.

Bunlar bir dk izlemeden ilk kafamda oluşan fikirler, arkadaşların da dediği gibi piyasa kart karşılaştırması dolu. Seni neden tercih edeyim sorusuna bir cevap oluşturmalısın. Bir güzel sebep sun ki ben kart karşılaştırmaları için özel olarak senin kanalını seçeyim.

Söylediğim şeyler belki biraz ağır geliyor kulağa ama kendimi geri tutmadım, ne eksiğini gördüysem söyledim ki daha iyisini yapabilesin. Söylediğim hiçbir şeyi yoluna engel etme, kendince değerlendir ve mantıklı bulduklarını cebe atıp ilerlemene devam et. Hiçbir eleştiriyle yıkılma, üzülme; bağrına bas ve daha iyi bir yol çiz.
Bol şans!
aldığım en iyi ve en anlamlı yorumlardan. teşekkür ederim bunların hepsini ciddiye alarak hedefimde ilerlemeyi düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tebrik ederim
Canım sıkıldı diye ekran kaydı alıp acemice çektiğim video algoritmada 2. Sırada :D

aldığım en iyi ve en anlamlı yorumlardan. teşekkür ederim bunların hepsini ciddiye alarak hedefimde ilerlemeyi düşünüyorum.

tebrik ederim
Demek istediğim biraz şans biraz da anahtarı kelime kullanma işi başlık ve açıklamada , yorumlara bolca yanıt vermek de yükseltiyor
Teşekkürler

hocam siz de öyle bir laptopa test yapmışsınız ki herkes bu laptopu mu alsam diyor resmen aranan kan diyebilirim
Evet forumda çok soruluyordu , çekeyim dedim :)

Şuanda üretimi durdu ne yazık ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,382
Üyeler
192,703
Son üye
kemaltarık
Geri