Mertmax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 8,106
Umarım yapar dediğine göre aile içinde kronik hastalığı olan yok.Umarim yapar mı ? Vatan haini (!) yok be knk ne yapması abartma turist falan gelecek yapmazlar
Umarım yapar dediğine göre aile içinde kronik hastalığı olan yok.Umarim yapar mı ? Vatan haini (!) yok be knk ne yapması abartma turist falan gelecek yapmazlar
Biraz önce yapacak demiyor muydun? Turistlerin gelmesi lazım zaten yoksa bu ülke batar.Umarim yapar mı ? Vatan haini (!) yok be knk ne yapması abartma turist falan gelecek yapmazlar
Yapmayacak
Bunca aydır Ziya'yı hiç mi tanımadınız ? Ramazan'dan sonra hele bi vakalar düşsün o zaman görün nasıl okulları açıp, sınavları yapıyorUmarim yapar mı ? Vatan haini (!) yok be knk ne yapması abartma turist falan gelecek yapmazlar
1. Sınavları yapar diyorum ne 2. Knk ??Biraz önce yapacak demiyor muydun? Turistlerin gelmesi lazım zaten yoksa bu ülke batar.
Boşver aga sen .
İstanbul sözleşmesinden bahsediyoruz
2023 te görürler o zaman açarsaBunca aydır Ziya'yı hiç mi tanımadınız ? Ramazan'dan sonra hele bi vakalar düşsün o zaman görün nasıl okulları açıp, sınavları yapıyor![]()
Zaten görcekler dünyanın en büyük iddiasını oynayıp pokerdeki rest gibi rest çekerim tüm paramı da basarım2023 te görürler o zaman açarsa
Bavullari hazirlama vakti geldiZaten görcekler dünyanın en büyük iddiasını oynayıp pokerdeki rest gibi rest çekerim tüm paramı da basarım
Yok ben onu kastetmedim ama o da saçmaydı.İstanbul sözleşmesinden bahsediyoruz
Zaten görcekler dünyanın en büyük iddiasını oynayıp pokerdeki rest gibi rest çekerim tüm paramı da basarım
Ayn eger iktidarda kalmak istiyorlarsa bazı konularda bizle aynı dusunmeliler çünkü 7 milyon seçmen hiçte az degil2023 te görürler o zaman açarsa
iyi de ben onu kastedmedim ki ? KOMİKDD
Aynen boşver çok güzel cevap
Ben İstanbul Sözleşmesi iyi demedim
İstanbul sözleşmesinin kaldırılması yanlıştır leeştirir geçeriz
O gün anayasa tanınmadı farkında değilsiniz galiba cumhurbaşkanı anayasayı tanımadı
Meclis kararı ile kaldırılsa yanlış diye eleştirilir geçilirdi
CUMHUR BAŞKANI ANAYASAYI TANIMADI
Anla diye cümleleri alt alta yazdım![]()
Neyi kastedtin knkYok ben onu kastetmedim ama o da saçmaydı.
Dediya montrö vs onu.Neyi kastedtin knk