Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Bilmem komikmiKomik mj
Bilmem komikmiKomik mj
İkisinde de yüz yüze sınav oluyor fark ne diyorum? Zor soran hoca pandemi felan takmaz yine zor sorar bizimkiler ortalamaydı mesela.Reis su son cümleyi anlamadım bi tekrar yazsana basitçe
Kızıldereli kabilesi*kabile
Sen kimsinde kime sövüyon kardeşim hayırdır noluyo sana.Adam okullu konuş aklını başına al!Argüman nerde nesi yanlış sadfhjdsfhgsdkgjsdşlojpgsd
Yav sana burda ağırca bir söverim vallahi apzın burnun yamulur bak sana dügünce kanıtlarla bilgi atıyorum ona bakarsan bu vakalar doğru mu sence almanyanın bizle eşit vakası var adammların bizden neden 2.5 katı ölümleri var hastaların kafasına mı sıkıyolar adamlar mesela sadece bu oranlar değil ben ekonomistim bağımsız kurumlar enfslasyon %20'ye yakı nderken tüik neden %13'lerde diyor bir boş yapma git kanıtları at
EHUEBUEHEEHU ülkeyi her durumda kötülemeyi nehuehu coronavirüs dönemi çok iyi yönetiliyor ehueheu
Lna çok iyi yönetiliyorsa bu ne bu ne
Bu ne git bana sağlam kaynak gönder boş yapma düşüncenin neyi uynlış anlatsana o zamanBakan Ersoy: Turist kabulünde ülkelerin vaka sayıları dikkate alınacak
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: 15 Nisan’dan sonra İngiliz vatandaşlarından test istenmeyebilirtr.euronews.com
Daha geçen gün cumhurbaşkanı tek imza ile meclis kararını yok saydı kanal istanbul için möntröyü kaldırmayı düşünüyor bu nasıl bir dşünceyim yanlış düşünceymiş allahın aşkına boş yapma git işine yaÇok yanlış bir düşünme.Ülkeyi her şeyde kötülemeyi bıraksanız diyorum.
Aynen ben bi fark göremiyorumOkulda da önüne sınav geliyor oluyorsun bunun farkı ne?
Zaten 3 hafta var 2 Mayıs'a. Geçen yaptıkları gibi 1 hafta önceden söylerlerse asıl aptallık o olur.İptal olsa bile şimdi söylemezler aptallık olur. 2 mayıstan 1 2 hafta önce söylerler iptal olursa.
Her şeyde kötülemeyin başarılarıda var diyorum sana zeki arkadaşım benim.Virüs dönemi güzel mi geçiyor diyorum?Argüman nerde nesi yanlış sadfhjdsfhgsdkgjsdşlojpgsd
Yav sana burda ağırca bir söverim vallahi apzın burnun yamulur bak sana dügünce kanıtlarla bilgi atıyorum ona bakarsan bu vakalar doğru mu sence almanyanın bizle eşit vakası var adammların bizden neden 2.5 katı ölümleri var hastaların kafasına mı sıkıyolar adamlar mesela sadece bu oranlar değil ben ekonomistim bağımsız kurumlar enfslasyon %20'ye yakı nderken tüik neden %13'lerde diyor bir boş yapma git kanıtları at
EHUEBUEHEEHU ülkeyi her durumda kötülemeyi nehuehu coronavirüs dönemi çok iyi yönetiliyor ehueheu
Lna çok iyi yönetiliyorsa bu ne bu ne
Bu ne git bana sağlam kaynak gönder boş yapma düşüncenin neyi uynlış anlatsana o zamanBakan Ersoy: Turist kabulünde ülkelerin vaka sayıları dikkate alınacak
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: 15 Nisan’dan sonra İngiliz vatandaşlarından test istenmeyebilirtr.euronews.com
Yapama ne? Yapma mı yapmama mı?Yapama kararı çıkar ise bu hükümet benim için tamamen bitmiştir. Son dayanak veriyorum bakalım.
Bakanımız son günleri seviyorZaten 3 hafta var 2 Mayıs'a. Geçen yaptıkları gibi 1 hafta önceden söylerlerse asıl aptallık o olur.
anladım ingilterede barlar bundan dolayı kapatıldıİngiltere sürü bağışıklığını elde ettiklerini açıkladı
Ama öbür türlü ders çalışmaz millet en mantıklısı o.Zaten 3 hafta var 2 Mayıs'a. Geçen yaptıkları gibi 1 hafta önceden söylerlerse asıl aptallık o olur.
O karar tartışılıyormuş hocalar dedi.Olur demedim zaten olabilir dedim. 2 temmuza kadar okul açık dediler. 1. sınavlarda mayıs başında yapılırsa, 2.sınavları da yapabilirler.