Neler Yeni

Yazililar olacak galiba

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Argüman nerde nesi yanlış sadfhjdsfhgsdkgjsdşlojpgsd
Yav sana burda ağırca bir söverim vallahi apzın burnun yamulur bak sana dügünce kanıtlarla bilgi atıyorum ona bakarsan bu vakalar doğru mu sence almanyanın bizle eşit vakası var adammların bizden neden 2.5 katı ölümleri var hastaların kafasına mı sıkıyolar adamlar mesela sadece bu oranlar değil ben ekonomistim bağımsız kurumlar enfslasyon %20'ye yakı nderken tüik neden %13'lerde diyor bir boş yapma git kanıtları at
EHUEBUEHEEHU ülkeyi her durumda kötülemeyi nehuehu coronavirüs dönemi çok iyi yönetiliyor ehueheu
Lna çok iyi yönetiliyorsa bu ne bu ne
Bu ne git bana sağlam kaynak gönder boş yapma düşüncenin neyi uynlış anlatsana o zaman
Sen kimsinde kime sövüyon kardeşim hayırdır noluyo sana.Adam okullu konuş aklını başına al!

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Çok yanlış bir düşünme.Ülkeyi her şeyde kötülemeyi bıraksanız diyorum.
Daha geçen gün cumhurbaşkanı tek imza ile meclis kararını yok saydı kanal istanbul için möntröyü kaldırmayı düşünüyor bu nasıl bir dşünceyim yanlış düşünceymiş allahın aşkına boş yapma git işine ya

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,258
İsim
Fatih
İptal olsa bile şimdi söylemezler aptallık olur. 2 mayıstan 1 2 hafta önce söylerler iptal olursa.
Zaten 3 hafta var 2 Mayıs'a. Geçen yaptıkları gibi 1 hafta önceden söylerlerse asıl aptallık o olur.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Argüman nerde nesi yanlış sadfhjdsfhgsdkgjsdşlojpgsd
Yav sana burda ağırca bir söverim vallahi apzın burnun yamulur bak sana dügünce kanıtlarla bilgi atıyorum ona bakarsan bu vakalar doğru mu sence almanyanın bizle eşit vakası var adammların bizden neden 2.5 katı ölümleri var hastaların kafasına mı sıkıyolar adamlar mesela sadece bu oranlar değil ben ekonomistim bağımsız kurumlar enfslasyon %20'ye yakı nderken tüik neden %13'lerde diyor bir boş yapma git kanıtları at
EHUEBUEHEEHU ülkeyi her durumda kötülemeyi nehuehu coronavirüs dönemi çok iyi yönetiliyor ehueheu
Lna çok iyi yönetiliyorsa bu ne bu ne
Bu ne git bana sağlam kaynak gönder boş yapma düşüncenin neyi uynlış anlatsana o zaman
Her şeyde kötülemeyin başarılarıda var diyorum sana zeki arkadaşım benim.Virüs dönemi güzel mi geçiyor diyorum?

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Vakalar aslında düşmücek ya da düşerse çok fazla düşmücek ama vakaları az gösterme çabasına girilecek mayısta sınavlar yapılır ve açılma olacaktır. Turizm sektörü için her yer açılcaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Olur demedim zaten olabilir dedim. 2 temmuza kadar okul açık dediler. 1. sınavlarda mayıs başında yapılırsa, 2.sınavları da yapabilirler.
O karar tartışılıyormuş hocalar dedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,902
Üyeler
164,928
Son üye
opeth
Top Bottom