Yazililar olacak galiba

Argüman nerde nesi yanlış sadfhjdsfhgsdkgjsdşlojpgsd
Yav sana burda ağırca bir söverim vallahi apzın burnun yamulur bak sana dügünce kanıtlarla bilgi atıyorum ona bakarsan bu vakalar doğru mu sence almanyanın bizle eşit vakası var adammların bizden neden 2.5 katı ölümleri var hastaların kafasına mı sıkıyolar adamlar mesela sadece bu oranlar değil ben ekonomistim bağımsız kurumlar enfslasyon %20'ye yakı nderken tüik neden %13'lerde diyor bir boş yapma git kanıtları at
EHUEBUEHEEHU ülkeyi her durumda kötülemeyi nehuehu coronavirüs dönemi çok iyi yönetiliyor ehueheu
Lna çok iyi yönetiliyorsa bu ne bu ne
Bu ne git bana sağlam kaynak gönder boş yapma düşüncenin neyi uynlış anlatsana o zaman
Sen kimsinde kime sövüyon kardeşim hayırdır noluyo sana.Adam okullu konuş aklını başına al!

Çok yanlış bir düşünme.Ülkeyi her şeyde kötülemeyi bıraksanız diyorum.
Daha geçen gün cumhurbaşkanı tek imza ile meclis kararını yok saydı kanal istanbul için möntröyü kaldırmayı düşünüyor bu nasıl bir dşünceyim yanlış düşünceymiş allahın aşkına boş yapma git işine ya

Argüman nerde nesi yanlış sadfhjdsfhgsdkgjsdşlojpgsd
Yav sana burda ağırca bir söverim vallahi apzın burnun yamulur bak sana dügünce kanıtlarla bilgi atıyorum ona bakarsan bu vakalar doğru mu sence almanyanın bizle eşit vakası var adammların bizden neden 2.5 katı ölümleri var hastaların kafasına mı sıkıyolar adamlar mesela sadece bu oranlar değil ben ekonomistim bağımsız kurumlar enfslasyon %20'ye yakı nderken tüik neden %13'lerde diyor bir boş yapma git kanıtları at
EHUEBUEHEEHU ülkeyi her durumda kötülemeyi nehuehu coronavirüs dönemi çok iyi yönetiliyor ehueheu
Lna çok iyi yönetiliyorsa bu ne bu ne
Bu ne git bana sağlam kaynak gönder boş yapma düşüncenin neyi uynlış anlatsana o zaman
Her şeyde kötülemeyin başarılarıda var diyorum sana zeki arkadaşım benim.Virüs dönemi güzel mi geçiyor diyorum?

Vakalar aslında düşmücek ya da düşerse çok fazla düşmücek ama vakaları az gösterme çabasına girilecek mayısta sınavlar yapılır ve açılma olacaktır. Turizm sektörü için her yer açılcaktır

Geri