Neler Yeni

Yazililar olacak galiba

Lolcü Buse

80+ Bronze
Alakası yok bu arada her okul kolay yapmıyor ve şuan pandemiden dolayı her sene yığılma oluyor. Risk felan da değil gayet okuldaki gibi sınav oluyoruz sen kaç yaşındasın? @Lolcü Buse
9. Sınıfım ben ama nasıl okuldaki gibi sınav oluyorsunuz anlamadım

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Temmuz'a kadar halkın %50'sinden fazlası aşılanmış olacak.20 yaş altı aşılama olmayacağından 100K vaka çıkması yaz sonunda imkansız.Bu yılın sonbaharında virüs artık neredeyse tamamen biticek gibi aşılama hızlarına bakarsak.
Temmuza kadar halkın %50'si aşılanmayacağına iddiaya girerim bak şimdi elimizde 7 milyon 1. faz 5 milyon 2. faz olmuşlar var ve bizim elimizde 4 milyon mu ney aşı vardı sayılar kesin değildir hatırladığım kadarıyla şu an %10 gibi bir kısmı maksimum aşılayabiliriz daha ne zamandan beri aşı gelmesini bbekliyoruz 20 milyon hadi diyelim 20 milyon aşı geldi 10 milyon kişi daha aşı oldu o zaman %20 aşılanma olacak şu aan suriyelilerle nüfus 100 milyon olmuştur halkın %20'si aşı olmuş brezilyanın açıkladığı rakamlara göre etkililik oranı %50 bunu sen %10 diye hesaplamalısın hadi diyelim bir mucize oldu da aşılar geldi ve aşılaam %50 yapıldı etkililik oranı ile %25'e hitap eder %25 de vakaların o kadar azalmasını sağlamaz

Lolcü Buse

80+ Bronze
Olur demedim zaten olabilir dedim. 2 temmuza kadar okul açık dediler. 1. sınavlarda mayıs başında yapılırsa, 2.sınavları da yapabilirler.
2. Sınavların olması imkansız 1. Yapmak bile mantiksizken 2. Yi yapma ihtimalini dusunmek bile saçmalık bana gore

abc123

80+ Silver
En İyi Cevap
4
Muhtemelen sınavlar olur. Bence bayramdan sonra olacak.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Temmuza kadar halkın %50'si aşılanmayacağına iddiaya girerim bak şimdi elimizde 7 milyon 1. faz 5 milyon 2. faz olmuşlar var ve bizim elimizde 4 milyon mu ney aşı vardı sayılar kesin değildir hatırladığım kadarıyla şu an %10 gibi bir kısmı maksimum aşılayabiliriz daha ne zamandan beri aşı gelmesini bbekliyoruz 20 milyon hadi diyelim 20 milyon aşı geldi 10 milyon kişi daha aşı oldu o zaman %20 aşılanma olacak şu aan suriyelilerle nüfus 100 milyon olmuştur halkın %20'si aşı olmuş brezilyanın açıkladığı rakamlara göre etkililik oranı %50 bunu sen %10 diye hesaplamalısın hadi diyelim bir mucize oldu da aşılar geldi ve aşılaam %50 yapıldı etkililik oranı ile %25'e hitap eder %25 de vakaların o kadar azalmasını sağlamaz
Suriyeliler ilk önce türkiyeyi ele geçiricek sonra dünyayi go brraa çocuk yapimi videolari o.O2

Lolcü Buse

80+ Bronze

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
87 ortalamam geçen dönem 11. Sınıfım fen lisesindeyim? Mantığa göre konuşuyorum dediklerinin gram mantığı yok.
Valla benim de 85 yüz yüzeyken yapamazdım online ile yaptım :D 😂 😁

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Olur demedim zaten olabilir dedim. 2 temmuza kadar okul açık dediler. 1. sınavlarda mayıs başında yapılırsa, 2.sınavları da yapabilirler.
Umarım yapmazlar. Geçen senede geçtik 1.sınavlar ile niye bu kadar kasıyorlar anlamıyorum.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Çok yanlış bir düşünme.Ülkeyi her şeyde kötülemeyi bıraksanız diyorum.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,246
İsim
Taha Efe
Aşılanma aşırı artarsa Mayıs başı sınavları oluruz bence.Onun dışında hala Mayıs sonu olur diye TAHMİN EDİYORUM
Aşılanmaya bağlı Olmadan " Herd Imunity" kavramını araştırmanızı tavsiye ederim. Çoktan büyük oranla gerçeleşti bile.

Top Bottom