Neler Yeni

Yazililar olacak galiba

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,258
İsim
Fatih
Bu akşam kabine toplantısı var. İnşallah iptal olur diyorum fakat iptal edilmeyeceğinden o kadar eminim ki.

Bence %100 sınavları yapacaklar.

Dambıldor

80+ Silver
Bu akşam kabine toplantısı var. İnşallah iptal olur diyorum fakat iptal edilmeyeceğinden o kadar eminim ki.

İptal olsa bile şimdi söylemezler aptallık olur. 2 mayıstan 1 2 hafta önce söylerler iptal olursa.

Lolcü Buse

80+ Bronze

Bilim kurulu bugün kbine yarın değil miydi

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama

Yapama kararı çıkar ise bu hükümet benim için tamamen bitmiştir. Son dayanak veriyorum bakalım.

Lolcü Buse

80+ Bronze
Reis su son cümleyi anlamadım bi tekrar yazsana basitçe
Alakası yok bu arada her okul kolay yapmıyor ve şuan pandemiden dolayı her sene yığılma oluyor. Risk felan da değil gayet okuldaki gibi sınav oluyoruz sen kaç yaşındasın? @Lolcü Buse

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Çok yanlış bir düşünme.Ülkeyi her şeyde kötülemeyi bıraksanız diyorum.
Argüman nerde nesi yanlış sadfhjdsfhgsdkgjsdşlojpgsd
Yav sana burda ağırca bir söverim vallahi apzın burnun yamulur bak sana dügünce kanıtlarla bilgi atıyorum ona bakarsan bu vakalar doğru mu sence almanyanın bizle eşit vakası var adammların bizden neden 2.5 katı ölümleri var hastaların kafasına mı sıkıyolar adamlar mesela sadece bu oranlar değil ben ekonomistim bağımsız kurumlar enfslasyon %20'ye yakı nderken tüik neden %13'lerde diyor bir boş yapma git kanıtları at
EHUEBUEHEEHU ülkeyi her durumda kötülemeyi nehuehu coronavirüs dönemi çok iyi yönetiliyor ehueheu
Lna çok iyi yönetiliyorsa bu ne bu ne
Bu ne git bana sağlam kaynak gönder boş yapma düşüncenin neyi uynlış anlatsana o zaman

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Temmuza kadar halkın %50'si aşılanmayacağına iddiaya girerim bak şimdi elimizde 7 milyon 1. faz 5 milyon 2. faz olmuşlar var ve bizim elimizde 4 milyon mu ney aşı vardı sayılar kesin değildir hatırladığım kadarıyla şu an %10 gibi bir kısmı maksimum aşılayabiliriz daha ne zamandan beri aşı gelmesini bbekliyoruz 20 milyon hadi diyelim 20 milyon aşı geldi 10 milyon kişi daha aşı oldu o zaman %20 aşılanma olacak şu aan suriyelilerle nüfus 100 milyon olmuştur halkın %20'si aşı olmuş brezilyanın açıkladığı rakamlara göre etkililik oranı %50 bunu sen %10 diye hesaplamalısın hadi diyelim bir mucize oldu da aşılar geldi ve aşılaam %50 yapıldı etkililik oranı ile %25'e hitap eder %25 de vakaların o kadar azalmasını sağlamaz
Şuan %20'si aşılandı sayılır ülkenin.Geriye %40 kaldı.20 yaş altı nüfus %20-23'arasıydı sanırım bunlar aşılanmayacak bunlara ayrı aşı vurulması yapılcak ama daha değil var süresi.İsrail'in %100'ü aşılandı ülkede hayat tamamiyle normale döndü.İngiltere de ölen insan sayısı çıkmıyor İngiltere sürü bağışıklığını elde ettiklerini açıkladı.Sürü bağışıklığının olması gerekiyor düzelme için.DSÖ falan bütün bilim adamları hayatın normale döneceği tarihi yaz olarak verdi bunu kesin bilgilere dayanarak söylüyorlar.Ben şahsen risk grubu dünyada aşılandıktan sonra virüsü unutacaklarını düşünüyorum insanların.

Top Bottom