Dambıldor
80+ Silver
Okulda da önüne sınav geliyor oluyorsun bunun farkı ne?9. Sınıfım ben ama nasıl okuldaki gibi sınav oluyorsunuz anlamadım
Okulda da önüne sınav geliyor oluyorsun bunun farkı ne?9. Sınıfım ben ama nasıl okuldaki gibi sınav oluyorsunuz anlamadım
Umarım olmaz hocam. Cidden istemiyorum. Derslerden dolayı değil. Babam kalp ve şeker hastası.Muhtemelen sınavlar olur. Bence bayramdan sonra olacak.
Komik mjSuriyeliler ilk önce türkiyeyi ele geçiricek sonra dünyayi go brraa çocuk yapimi videolari
OlmadıGeçen sene 2. sınavları oldun mu
İptal olsa bile şimdi söylemezler aptallık olur. 2 mayıstan 1 2 hafta önce söylerler iptal olursa.Bu akşam kabine toplantısı var. İnşallah iptal olur diyorum fakat iptal edilmeyeceğinden o kadar eminim ki.
Bence %100 sınavları yapacaklar.
Bilim kurulu bugün kbine yarın değil miydiBu akşam kabine toplantısı var. İnşallah iptal olur diyorum fakat iptal edilmeyeceğinden o kadar eminim ki.
Yapama kararı çıkar ise bu hükümet benim için tamamen bitmiştir. Son dayanak veriyorum bakalım.Bu akşam kabine toplantısı var. İnşallah iptal olur diyorum fakat iptal edilmeyeceğinden o kadar eminim ki.
Alakası yok bu arada her okul kolay yapmıyor ve şuan pandemiden dolayı her sene yığılma oluyor. Risk felan da değil gayet okuldaki gibi sınav oluyoruz sen kaç yaşındasın? @Lolcü Buse
*kabileBu akşam kabine toplantısı var. İnşallah iptal olur diyorum fakat iptal edilmeyeceğinden o kadar eminim ki.
Bakanımız son günleri severİptal olsa bile şimdi söylemezler aptallık olur. 2 mayıstan 1 2 hafta önce söylerler iptal olursa.
Argüman nerde nesi yanlış sadfhjdsfhgsdkgjsdşlojpgsdÇok yanlış bir düşünme.Ülkeyi her şeyde kötülemeyi bıraksanız diyorum.
Şuan %20'si aşılandı sayılır ülkenin.Geriye %40 kaldı.20 yaş altı nüfus %20-23'arasıydı sanırım bunlar aşılanmayacak bunlara ayrı aşı vurulması yapılcak ama daha değil var süresi.İsrail'in %100'ü aşılandı ülkede hayat tamamiyle normale döndü.İngiltere de ölen insan sayısı çıkmıyor İngiltere sürü bağışıklığını elde ettiklerini açıkladı.Sürü bağışıklığının olması gerekiyor düzelme için.DSÖ falan bütün bilim adamları hayatın normale döneceği tarihi yaz olarak verdi bunu kesin bilgilere dayanarak söylüyorlar.Ben şahsen risk grubu dünyada aşılandıktan sonra virüsü unutacaklarını düşünüyorum insanların.Temmuza kadar halkın %50'si aşılanmayacağına iddiaya girerim bak şimdi elimizde 7 milyon 1. faz 5 milyon 2. faz olmuşlar var ve bizim elimizde 4 milyon mu ney aşı vardı sayılar kesin değildir hatırladığım kadarıyla şu an %10 gibi bir kısmı maksimum aşılayabiliriz daha ne zamandan beri aşı gelmesini bbekliyoruz 20 milyon hadi diyelim 20 milyon aşı geldi 10 milyon kişi daha aşı oldu o zaman %20 aşılanma olacak şu aan suriyelilerle nüfus 100 milyon olmuştur halkın %20'si aşı olmuş brezilyanın açıkladığı rakamlara göre etkililik oranı %50 bunu sen %10 diye hesaplamalısın hadi diyelim bir mucize oldu da aşılar geldi ve aşılaam %50 yapıldı etkililik oranı ile %25'e hitap eder %25 de vakaların o kadar azalmasını sağlamaz