Neler Yeni

Yazililar olacak galiba

Lolcü Buse

80+ Bronze
Olacak diyenler seri toplansın
Şimdi vakalar 56k hafta sonu vakaları ile 6k düştü 50k oldu dünya covid durumu şu şekilde
Bizim önümüzde olan ülkelerin neredeyse hepsi bizden fazla nüfuslu ülekeler
Şimdi gelelim ekonomik kısmına eğer ramazanda kısıtlamalar gelirse maks 35k'ya ineceğini düşünüyorum 35k'ya inerse yine 8 veya 9. sırada oluruz 35k iken turistler tarafından güvenli bir yer olarak görünmeyiz ama güvenli görünmemiz laızm ya da kolay gözükmeliyiz biz kolay gözükme işine giriyoruz pcr testi almadan ingiliz turistleri alacağımız açıklandı eğer böyle bir şey olursa tabii ki gelirler fakat sezon sonunda vakalar yaklaşık 100k olur günlük eğer güzel bir aşılanma yapılmazsa bundan dolayı çok büyük kapatmalar gelmelidir fakat eğer kapatmalar gelirse halkta para yok faizlaer %19 dolar 8.17 ve halkbankası davası yaklaşıyor turistlerden kazandığımız paraları halka dağıtırsak 2 hafta kadar bir süre yeterli olabilir ama bunun sonucunda vakalar yine maks 35k'ya iner bu sefer de kısıtlamalar olur ama azalır halkta ölüm çoğalınca hükümet eleştirilir hükümet de koltuğunu kaybetmek isteediği için böyle bir şey yapamaz
Şiir gibi olmuş eline sağlık ama ben hala yapacaklarına inanıyorum yapmayacaklar gibi bir ihtimal düşünemiyorum

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
2.Dönem 2.sınavlar olmaz bence ama 2.dönem1. sınavlar olabilir.
2. Döneme sadece 1 sınav dendi 2 sınav olması zaten imkansız ama yapılmayacak 2. dönem sınavları

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Temmuz'a kadar halkın %50'sinden fazlası aşılanmış olacak.20 yaş altı aşılama olmayacağından 100K vaka çıkması yaz sonunda imkansız.Bu yılın sonbaharında virüs artık neredeyse tamamen biticek gibi aşılama hızlarına bakarsak.
Yapmayacaklar bizi kandırıyorlar

T.P.G.

80+ Titanium
Sizce yazılı olacak mıyız ? (Lise)
Bence olur çünkü Cuma gunu 56 k vaka var iken pazar günü yasak vardı 50 k oldu yani -6k vaka düştü ramazandada yasaklar getirirler bence böylece vakalar 15-20 k seviyelerine Duser diye tahmin ediyorum sizce yaparlar mı fikirleriniz nedir ?
Hafta sonu olduğu için düştü vakalar. Bugün artar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Ama bence seneye okula yüz yüze başlarız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır daha 1. yi oladık 2. si nereden çıktı demek istedim
Ha ben yanlış anlamadım kusura bakma :D

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Bu kadar emin olmanıza sebep olan nedir?
Açıkladım.Tam kapanma kesin olacak gibi %90 üstü bu kesin sağlık bakanı tek çare tam kapanma dedi bayram zaten sokağa çıkma yasağı full böylelikle en erken 19-20 mayısta açılabilir okul ama turizm başlamış olucak o yüzden sınav yapamazlar.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Olacak diyenler seri toplansın
Şimdi vakalar 56k hafta sonu vakaları ile 6k düştü 50k oldu dünya covid durumu şu şekilde
Bizim önümüzde olan ülkelerin neredeyse hepsi bizden fazla nüfuslu ülekeler
Şimdi gelelim ekonomik kısmına eğer ramazanda kısıtlamalar gelirse maks 35k'ya ineceğini düşünüyorum 35k'ya inerse yine 8 veya 9. sırada oluruz 35k iken turistler tarafından güvenli bir yer olarak görünmeyiz ama güvenli görünmemiz laızm ya da kolay gözükmeliyiz biz kolay gözükme işine giriyoruz pcr testi almadan ingiliz turistleri alacağımız açıklandı eğer böyle bir şey olursa tabii ki gelirler fakat sezon sonunda vakalar yaklaşık 100k olur günlük eğer güzel bir aşılanma yapılmazsa bundan dolayı çok büyük kapatmalar gelmelidir fakat eğer kapatmalar gelirse halkta para yok faizlaer %19 dolar 8.17 ve halkbankası davası yaklaşıyor turistlerden kazandığımız paraları halka dağıtırsak 2 hafta kadar bir süre yeterli olabilir ama bunun sonucunda vakalar yine maks 35k'ya iner bu sefer de kısıtlamalar olur ama azalır halkta ölüm çoğalınca hükümet eleştirilir hükümet de koltuğunu kaybetmek isteediği için böyle bir şey yapamaz
Yorumun alnı olsada öpsem 😘😘

Top Bottom