Lolcü Buse
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şiir gibi olmuş eline sağlık ama ben hala yapacaklarına inanıyorum yapmayacaklar gibi bir ihtimal düşünemiyorumOlacak diyenler seri toplansın
Şimdi vakalar 56k hafta sonu vakaları ile 6k düştü 50k oldu dünya covid durumu şu şekilde
Bizim önümüzde olan ülkelerin neredeyse hepsi bizden fazla nüfuslu ülekelerCoronavirus Update (Live): 136,696,092 Cases and 2,950,823 Deaths from COVID-19 Virus Pandemic - Worldometer
Live statistics and coronavirus news tracking the number of confirmed cases, recovered patients, tests, and death toll due to the COVID-19 coronavirus from Wuhan, China. Coronavirus counter with new cases, deaths, and number of tests per 1 Million population. Historical data and info. Daily...www.worldometers.info
Şimdi gelelim ekonomik kısmına eğer ramazanda kısıtlamalar gelirse maks 35k'ya ineceğini düşünüyorum 35k'ya inerse yine 8 veya 9. sırada oluruz 35k iken turistler tarafından güvenli bir yer olarak görünmeyiz ama güvenli görünmemiz laızm ya da kolay gözükmeliyiz biz kolay gözükme işine giriyoruz pcr testi almadan ingiliz turistleri alacağımız açıklandı eğer böyle bir şey olursa tabii ki gelirler fakat sezon sonunda vakalar yaklaşık 100k olur günlük eğer güzel bir aşılanma yapılmazsa bundan dolayı çok büyük kapatmalar gelmelidir fakat eğer kapatmalar gelirse halkta para yok faizlaer %19 dolar 8.17 ve halkbankası davası yaklaşıyor turistlerden kazandığımız paraları halka dağıtırsak 2 hafta kadar bir süre yeterli olabilir ama bunun sonucunda vakalar yine maks 35k'ya iner bu sefer de kısıtlamalar olur ama azalır halkta ölüm çoğalınca hükümet eleştirilir hükümet de koltuğunu kaybetmek isteediği için böyle bir şey yapamaz