Sevdiğim Kıza Nasıl Açılırım Beyler Seri Taktik

@Emydn10'un yaşı o daha bilgili ama şunu öneririm; 1 hafta boyunca flört gibi takılın yaz sürekli arkadaş gibi takıl ama kanka tarzı ifadeler kullanma. İnstadan post falan at gülün, eğlenin. Ardından ise klasik bir şekilde açıl. Ama 1 hafta bir tanışın edin.

Ben hikayesine taş gibi hatunsun profil fotona koy kendini falan demiştim oradan yürüdü valla

Öncelikle reddedilmenin iyi bir şey olduğunu idrak et dostum. Çünkü her reddedilişin seni bir sonraki kız için daha çok özgüvenli yapacak. Kısaca anlatıyorum, aynanın karşısına geç ve "Reddedileceğim." de kendine. Reddedilirsen bu senin içinde ukde olarak kalmayan bir girişim olur. Eğer karşı taraf kabul ederse yürür gidersin.

Kafanda büyütme yeter :)

olmuyo be işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7.sınıfta değilim be knk geçti öyle cümleler
O zaman zamanın varsa meriçlik yap.

Neden kötü olsun .d? Kötü bir şey mi red yemek? Aksine bir sonraki sefer için bulunmaz nimet.
mesaj yaz yüzüne söyleme yüzüne söylersen red felan yersen çok kötü olursun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Katılıyorum
@Emydn10'un yaşı o daha bilgili ama şunu öneririm; 1 hafta boyunca flört gibi takılın yaz sürekli arkadaş gibi takıl ama kanka tarzı ifadeler kullanma. İnstadan post falan at gülün, eğlenin. Ardından ise klasik bir şekilde açıl. Ama 1 hafta bir tanışın edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,953
Üyeler
184,246
Son üye
eczces
Geri