çok teşekküre derimBen senin yerinde olsam kıza 1 2 hafta flörtüm gibi davranırdım. Sana arkadaşı gibi davrandığında direkt flörtü gibi davran tepkisini ölç. Eğer kız da karşılık veriyorsa sakince konuş, seni uzun zamandır seviyorum falan de. Eğer kız başta olumsuz cevap verirse sakın şaka yaptım falan deme, sözünün arkasında dur. Kız başta reddetse bile sen hep aklında olacaksın, ilk teklif ettikten sonra düzgün davranırsan kıza pişman olur kabul etmediği için. Zaten davranışlarından anlarsın. Bir daha teklif eder sevgili olursun![]()
Aga bee bu şarkı benden sana gelsinson durum kıza açılamadım kız sevgili yaptı ;(
aga git söylegaza geldim reddedilirsem 1 ay kendime gelemem belki 2 3
ya benimsin ya kara toprağın de hemen düşertaktik verin be
şunu unutma reddedilsen bile bu senin için bir tecrübe olacak ve bundan ders alacaksınaga git söyle
yoksa daha kötü hissedersin ben seviyodum zaman geçtikçe tanıdıkça ona karşı duygularımı kaybetmeye başladım
en son dedim dur bakayım bi açılayım da içimde kalmasın açıldım o kadar da büyütmedi olamayız falan dedi bitti gitti aga dünyanın sonu değilmiş harbiden
Kurduğumuz hayalleri başkalarıyla yaşıyorlar bizede izlemek düşüyor işteson durum kıza açılamadım kız sevgili yaptı ;(
Ah be agam, bende şuan aynı durumdayım umarım sevgili yapmaz. Gerçi ne kadar yapmaz destekte boş.. Hayırlısı bakalım.son durum kıza açılamadım kız sevgili yaptı ;(