Sevdiğim Kıza Nasıl Açılırım Beyler Seri Taktik

SENİ SEVİYORUM ULAN! de

Bu iş aslında biraz da cesaret lazım. Ama biraz kaynaş eğer pek muhabbetiniz yoksa BENCE. @LvdR doğru muyum

Ben senin yerinde olsam kıza 1 2 hafta flörtüm gibi davranırdım. Sana arkadaşı gibi davrandığında direkt flörtü gibi davran tepkisini ölç. Eğer kız da karşılık veriyorsa sakince konuş, seni uzun zamandır seviyorum falan de. Eğer kız başta olumsuz cevap verirse sakın şaka yaptım falan deme, sözünün arkasında dur. Kız başta reddetse bile sen hep aklında olacaksın, ilk teklif ettikten sonra düzgün davranırsan kıza pişman olur kabul etmediği için. Zaten davranışlarından anlarsın. Bir daha teklif eder sevgili olursun :D
çok teşekküre derim

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Ciri
Aga disari bir yere davet et starbucks vs. kahve mahve icin sonra soyle böyle böyle seni seviyorum falan fişman ben oyle yapmıstım işede yaramıstı

gaza geldim reddedilirsem 1 ay kendime gelemem belki 2 3
aga git söyle
yoksa daha kötü hissedersin ben seviyodum zaman geçtikçe tanıdıkça ona karşı duygularımı kaybetmeye başladım
en son dedim dur bakayım bi açılayım da içimde kalmasın açıldım o kadar da büyütmedi olamayız falan dedi bitti gitti aga dünyanın sonu değilmiş harbiden

aga git söyle
yoksa daha kötü hissedersin ben seviyodum zaman geçtikçe tanıdıkça ona karşı duygularımı kaybetmeye başladım
en son dedim dur bakayım bi açılayım da içimde kalmasın açıldım o kadar da büyütmedi olamayız falan dedi bitti gitti aga dünyanın sonu değilmiş harbiden
şunu unutma reddedilsen bile bu senin için bir tecrübe olacak ve bundan ders alacaksın

son durum kıza açılamadım kız sevgili yaptı ;(
Kurduğumuz hayalleri başkalarıyla yaşıyorlar bizede izlemek düşüyor işte

Kendini bunalıma sokma der susarım usta

son durum kıza açılamadım kız sevgili yaptı ;(
Ah be agam, bende şuan aynı durumdayım umarım sevgili yapmaz. Gerçi ne kadar yapmaz destekte boş.. Hayırlısı bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,759
Üyeler
184,494
Son üye
Şimşek41
Geri