İyi fiyat. O paraya slim kasalar satılıyor. Hangi sürümü kırıkmış? (6.72 ve üstü ise alınır)Kırıktır. Tekrar eski haline döndürebileceğimi umut ediyorum. Garantisi yok. 2 kol verecek. Sahibindende alınır mı ?
Cuh7216B. Ayrıca bir düzeltme. 10 ay garantisi varmışİyi fiyat. O paraya slim kasalar satılıyor. Hangi sürümü kırıkmış?
Gidip görme imkanınız var mı ? Almadan önce test etmenizi öneririm testten kasıtım; kolları deneyin, kolları şarj etmeyi deneyin şarj ederken temassızlık gibi şeyler olmamasına dikkat edin.Kırıktır. Tekrar eski haline döndürebileceğimi umut ediyorum. Garantisi yok. 2 kol verecek. Sahibindende alınır mı ?
İmzamdakini sattımalma uzak dur. pc var zaten elinde kol tak oyna
Hayır. Adam muğlada ben mardindeGidip görme imkanınız var mı ? Almadan önce test etmenizi öneririm testten kasıtım; kolları deneyin, kolları şarj etmeyi deneyin şarj ederken temassızlık gibi şeyler olmamasına dikkat edin.
Hayır dostum. Sistemin sürümü kaçmış? 5.05 ya da 5.55 ise oyun kataloğu çok geniş değil. 6.72 ve üstü sistemlerde ise daha fazla güncel oyun var.Cuh7216B. Ayrıca bir düzeltme. 10 ay garantisi varmış
Ürün beklendiğiniz gibi çıkmaz ise satıcıya geri verebileceğini söylediniz mi ?İmzamdakini sattım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır. Adam muğlada ben mardinde
Aynen sürüm eski olmasın, gerçi arkadaş orijinale çevirme gibi bir düşüncesi varmış bu zamanda sürüm zaten en son sürüme güncellenecektir. (Tabi orijinale çevrilirse)Hayır dostum. Sistemin sürümü kaçmış? 5.05 ya da 5.55 ise oyun kataloğu çok geniş değil. 6.72 ve üstü sistemlerde ise daha fazla güncel oyun var.