Sağlığım Hakkında sorularım var

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
4,571
arkadaşlar lise 3 e gidiyorum 2.dönem sınavları psikolojik olarak moral bozuyor önceden internet olsun tv olsun telefon olsun yapıcak bir şey buluyodum artık yapıcak bir şey bulamıyorum sıkıntıdan patlıcam napmam gerekir bilen var mı internette forumdan zevk alırdım artık forumdan bile zevk almıyorum napmalıyım

Dopamin detoksuna gidin

cidden kitap dahi okuyası olmaz mı bir insanın
İlginizi çeken türde kitaplar bulursanız kitap okumak zevkli gelir. Nelerden hoşlandığınıza bağlı olarak internetten kitap önerilerine bakabilirsiniz.

cidden kitap dahi okuyası olmaz mı bir insanın

aynen kanka 800 TL çadır gitar 1200 TL falan demi hobi
Hobi deyince çadır gitar mı geliyor aklına ? Çok dizi film izlemişsiniz hocam. :D Üstelik öneri isteyip önerenlere verdiğiniz cevaplarda çok hoş.

Hobi deyince çadır gitar mı geliyor aklına ? Çok dizi film izlemişsiniz hocam. :D Üstelik öneri isteyip önerenlere verdiğiniz cevaplarda çok hoş.
kanka şöyleki hobi denince akla dışarı çık bisiklet sür top oyna falan gelir demi + bunların hepsi ayrı para aile bütçesine zarar vermek istemem :D

kanka şöyleki hobi denince akla dışarı çık bisiklet sür top oyna falan gelir demi + bunların hepsi ayrı para aile bütçesine zarar vermek istemem :D
Origami yapabilirsiniz, yeni dil öğrenebilirsiniz, yemek yapabilirsiniz, fotoğraf çekebilirsiniz yani bir çok hobi var, dediğim gibi filmlere bakıp hobiler bunlardır demeye gerek yok.

al netflix dizini izle

Tak maskeni dışarı çık biraz arkadaşlarınla buluş buluşabiliyorsan. İnsanlarla konuşmak iyi gelecektir.

Final vermemiş animeleri izleyip finalini düşünerek daha çok strese girebilirsin o.O2

Geri