Bilgisayarımda açılışlarda sorun yaşıyorum

zeken

80+
Reaksiyon skoru
47
Merhaba, yeni bir sistem aldım ve açılışlarda bazen sorun yaşıyorum.

Yaşadığım sorun şu şekilde bazen ekran komple donuyor hiç bir eylem yapamıyorum power tuşundan komple resetlemem gerekiyor. Ek olarak ilk açılışta bir oyuna girdiğimde siyah ekranda takılı kalıyorum yeniden başlattığımda düzeliyor. Bu sorunun nedeni ne olabilir?

Sistemin nedir?

PC HOCASI F CLASS SİSTEM SATIN ALDIM YAKLAŞIK 2 HAFTA ÖNCE FALAN AMA BU TARZ BİR SORUN YAŞIYORUM NEDEN OLABİLİR

RYZEN5 3500 X XFX RX 5500 XT 8+8 DUAL KİT

PC HOCASI F CLASS SİSTEM SATIN ALDIM YAKLAŞIK 2 HAFTA ÖNCE FALAN AMA BU TARZ BİR SORUN YAŞIYORUM NEDEN OLABİLİR
İlk önce CapsLock kapar'mısın?
F CLASS 1.0 mı 1.1 Mi?

Merhaba, yeni bir sistem aldım ve açılışlarda bazen sorun yaşıyorum.

Yaşadığım sorun şu şekilde bazen ekran komple donuyor hiç bir eylem yapamıyorum power tuşundan komple resetlemem gerekiyor. Ek olarak ilk açılışta bir oyuna girdiğimde siyah ekranda takılı kalıyorum yeniden başlattığımda düzeliyor. Bu sorunun nedeni ne olabilir?
Windows 10 mu kullanıyosun kullanıyosan orjinalmi

RYZEN5 3500 X XFX RX 5500 XT 8+8 DUAL KİT
Sistemi aldığından beri mi böyle ?

EVET
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows 10 mu kullanıyosun kullanıyosan orjinalmi

HAZIR SİSTEM SATIN ALINDIĞINDA BİLİYORSUNUZ DENEME SÜRÜMÜ İLE GÖNDERİM SAĞLANIYOR. W10 HOME KEYIM VAR FAKAT PRO DENME SÜRÜMÜNDE OLDUĞU İÇİN İNTERNET ÜZERİNDEN BULDUĞUM BİR OEM TARZI KEY İLE AKTİFLEŞTİRDİM.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk önce CapsLock kapar'mısın?
F CLASS 1.0 mı 1.1 Mi?
Şuan cevap yazarken aynı zamanda şirkette iş yapıyorum ve işim gereği sürekli CAPSLOCK açık kaldığı için çok fazla dikkat etmiyorum

Geri