Ryzen 5 3600'a bu soğutucu yeter mi?

umutunuz

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
242
Bütçe
300

Not : Baya araştırmalarım sonucunda bunu tavsiye eden baya bir kişiye rastladım bu forumda dahil Bunu Almayı Düşünüyorum sizce iş yaparmı?

Anakartım : https://www.itopya.com/msi-a320m-a-pro-3200mhzoc-ddr4-soket-am4-hdmi-dvi-matx-anakart/

Bu ana karta uyuşurmu? 16 gb ram var ramleri sıkıntısız kullanırmıyım?

başka soğutucu önerileride yapabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stok fanı kaldırdım diyelim bu soğutucuyu takarken felan ramlere bir şey olmaz demi kaldırmam gerekmez?

ÖNEMLİ NOT : asla ve asla oc yapmicam işlemcime

Hayırlı olsun şimdiden.
Fakat Anakartı en yakın zamanda değiştirmeni öneririm.
Reis alırken param yoktu fazla hazır sistemdi alıp geçtim keşke b450 pro alsaydım ama biraz geç oldu :DD

Reis alırken param yoktu fazla hazır sistemdi alıp geçtim keşke b450 pro alsaydım ama biraz geç oldu :DD
Olsun dostum. Kötüsü de olsa B450 serisi bir Anakart seçmek en mantıklısı.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

B450M A Pro Max'dan bahsediyorsan geçme. Ben bu modeli aldım , SSD takma parçası bile gelmedi. Gigabyte b450 serisine bak derim

Olsun dostum. Kötüsü de olsa B450 serisi bir Anakart seçmek en mantıklısı.
reis o atdığını alamasam bile benim atdığım şu t6 ultra ana kartdaki ramlere bir zarar vermez demi? yani 16 gb yerleştirmeye çalışırken 8 gb da kalmayayım

reis o atdığını alamasam bile benim atdığım şu t6 ultra ana kartdaki ramlere bir zarar vermez demi? yani 16 gb yerleştirmeye çalışırken 8 gb da kalmayayım
Attığım soğutucuyu alabilirsiniz.
T6 ULTRA'dan daha iyi.

B450M A Pro Max'dan bahsediyorsan geçme. Ben bu modeli aldım , SSD takma parçası bile gelmedi. Gigabyte b450 serisine bak derim
a320m pro var t6 ultra soğutucusunu almayı düşünüyorum. rami çıkartmak zorunda kalmam demi reis

• Beğen
gacının gösterdiği daha iyi oc yapmazsa stock soğutucu yetebilir zaten a320 ile oc yapamaz
3600 gibi fırın bir İşlemciye stok soğutucu yetmez.
UV yapar fakat gerek yok.
Bütçesi varsa dediğim soğutucuyu alabilir.
A320 ile O.C yapamayacağını bende biliyorum.

• Beğen
a320m pro var t6 ultra soğutucusunu almayı düşünüyorum. rami çıkartmak zorunda kalmam demi reis
Yüksek ihtimalle 2 slota da takabilirsin. Bende b450m a pro max var işlemciye yakın olan kısma takabiliyorum.

Boşluk var takarsın sanırım

Geri