- Reaksiyon skoru
- 7,412
Kuzunun da her yeri yenmezTadım acıdır, dokunur midene![]()
Kuzunun da her yeri yenmezTadım acıdır, dokunur midene![]()
kısacası bu yıl da pc toplayamayacağımŞuan eth kazımı tamamen iptal edilse stokların düzelmesi yine de uzun sürer diye düşünüyorum.
1K da da bitmez ki hocamHocam ytd ama eth 1100 1000 dolar civarına düşmediği sürece mining bitmez.
3 gunde 600btt lafın gelişi dedim rx570 ilede raven kazıyorumSeni yerim ama o kadar olumlu konuşursan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir günde 600 BTT Mİ??
Sen de haklısın ama kâr oranları azaldığından insanlar yeni kart almaktan çekinir. Çünkü bir kart şu an ortalama 8 9 ayda amorti ediyorsa 1000 dolar olduğunda 19 aya yakın sürede amorti edicek.1K da da bitmez ki hocam
Uygun fiyata satmıyorlar hocam. Geçen gün letgoda 40 adet Rx 570 ilanı vermiş adam ve tanesini 2400 e veriyordu. Pazarlıkla sadece 50tl indi ve en az 8 ay mining yapıldığını söyledi. Ve o bütün kartlar 2 haftada bitti yani uygun fiyattan vermiyor kimse.Mining çıkma kartlar çok uygun fiyatlı olsa dahi ben alınmama taraftarıyım.
Bu denklemde ekran kartı fiyatları hiç düşmüyor muSen de haklısın ama kâr oranları azaldığından insanlar yeni kart almaktan çekinir. Çünkü bir kart şu an ortalama 8 9 ayda amorti ediyorsa 1000 dolar olduğunda 19 aya yakın sürede amorti edicek.
Durum daha kötü o halde.Uygun fiyata satmıyorlar hocam. Geçen gün letgoda 40 adet Rx 570 ilanı vermiş adam ve tanesini 2400 e veriyordu. Pazarlıkla sadece 50tl indi ve en az 8 ay mining yapıldığını söyledi. Ve o bütün kartlar 2 haftada bitti yani uygun fiyattan vermiyor kimse.
Bu arz olduğu sürece düşmez, insanlar saldırıyor resmen.Bu denklemde ekran kartı fiyatları hiç düşmüyor muekran kartı fiyatı düşünce amorti süreside düşecek.