Neler Yeni

Köye kurye olmaması

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ferit Paşalarlı
Beyler ben köyde oturuyorum ve itopyadan pc sipariş etmeyi düsünuyorum fakat köyümüzde kurye olmadiğı için pc yi ilçedeki ptt şubesine mi götürürler ya da ben direkt ppt mi yazayim adrese ptt nin adresini nasil yazacağımida bilmiyorum tam yardimci olutsaniz sevinirim.

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Beyler ben köyde oturuyorum ve itopyadan pc sipariş etmeyi düsünuyorum fakat köyümüzde kurye olmadiğı için pc yi ilçedeki ptt şubesine mi götürürler ya da ben direkt ppt mi yazayim adrese ptt nin adresini nasil yazacağımida bilmiyorum tam yardimci olutsaniz sevinirim.
Ptt kargo şubesinden teslim alınacak dersin ilçeyi belirtirsin.

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Bence köyü ve kapı numaranızı yazın. Getirebilirlerse getirirler getiremezlerse şubeden alırsın.Ama iş garanti olsun diyorsan ilçe şubesi diye adres girebilirsin.

fredric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Fred Ric
Kargoya verildiği zaman sana takip numarası gelecektir zaten. Oradan kontrol sağladığın zaman kargonun ilk önce hangi şubeye geleceği de yazmakta zaten. Eğer evine gelmezse orada yazan şubeyi ararsın adres alır oradan alırsın kargonu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ferit Paşalarlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kargoya verildiği zaman sana takip numarası gelecektir zaten. Oradan kontrol sağladığın zaman kargonun ilk önce hangi şubeye geleceği de yazmakta zaten. Eğer evine gelmezse orada yazan şubeyi ararsın adres alır oradan alırsın kargonu.
teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,522
Üyeler
169,738
Son üye
mhmdv
Top Bottom