Oyuncu Koltuğu önerisi

sekiz

80+
Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar oyuncu koltuğu almak istiyorum ama karar veremedim. Bel desteği olan kaliteli ürün istiyorum. Önerilerinizi alırım

Fark etmez 2 bin aşağısı

lul.png

interesting

Konuyu yanlış yere açmışsın,
Cevaba gelirsek Rampage normalde alt segment üretiyor ama koltukları kaliteli, Rampage kl R40- Throne kullanıyorum çok memnunum. Alternatif olarak Xdrive koltuklara da bakabilirsin boyuna ve kilona göre beğendiğini seçebilirsin

Cevaba gelirsek Rampage normalde alt segment üretiyor ama koltukları kaliteli, Rampage kl R40- Throne kullanıyorum çok memnunum. Alternatif olarak Xdrive koltuklara da bakabilirsin boyuna ve kilona göre beğendiğini seçebilirsin
Hocam Türksit hakkında ne söyleyebilirsiniz? Concorde modeli için.

Konuya odaklanmak yerine bambaşka seviyeye çektiniz olayı. Eyvallah beyler 'MOBİLYA' kısmına eklerim bundan sonra.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam rampage derileri kalitesi sanki xdr göre kalitesiz gibi duruyor. Ne dersen? yoksa fp olarak mı kullanıyorsun?

Hocam Türksit hakkında ne söyleyebilirsiniz? Concorde modeli için.
Oyuncu koltuğunda Türksit alt marka 1000tl ve aşağısı bakılıyorsa değerlendirilebilir

Konuya odaklanmak yerine bambaşka seviyeye çektiniz olayı. Eyvallah beyler 'MOBİLYA' kısmına eklerim bundan sonra.

hocam rampage derileri kalitesi sanki xdr göre kalitesiz gibi duruyor. Ne dersen? yoksa fp olarak mı kullanıyorsun?
Ben aldığım zaman Kl-r40 ciddi indirimdeydi f/p olarak almıştım. Ama şu an bu fiyatlarda Xdrive tercih ederim çünkü resmen rampage fiyat olarak Xdrive a yaklaşmış. Xdrive ın koltuk modellerine göre kilo boy tablosu vardı ona bakmanızı öneririm. Kilo ve boyunuza hangi koltuk uygun gelirse alın. Zaten X drive koltukların hepsi rahattır

Oyuncu koltuğunda Türksit alt marka 1000tl ve aşağısı bakılıyorsa değerlendirilebilir

Ben aldığım zaman Kl-r40 ciddi indirimdeydi f/p olarak almıştım. Ama şu an bu fiyatlarda Xdrive tercih ederim çünkü resmen rampage fiyat olarak Xdrive a yaklaşmış. Xdrive ın koltuk modellerine göre kilo boy tablosu vardı ona bakmanızı öneririm. Kilo ve boyunuza hangi koltuk uygun gelirse alın. Zaten X drive koltukların hepsi rahattır
Evet hocam bi koltuğa 1000 lira vermek istemiyorum.

Ben aldığım zaman Kl-r40 ciddi indirimdeydi f/p olarak almıştım. Ama şu an bu fiyatlarda Xdrive tercih ederim çünkü resmen rampage fiyat olarak Xdrive a yaklaşmış. Xdrive ın koltuk modellerine göre kilo boy tablosu vardı ona bakmanızı öneririm. Kilo ve boyunuza hangi koltuk uygun gelirse alın. Zaten X drive koltukların hepsi rahattır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,011
Üyeler
198,028
Son üye
yigitgrbz
Geri