Neler Yeni

hazır assetle oyun yapılır mı?

Komando41.

80+ Silver
core üzerinden oyun yapmayı planlıyorum bu işleri öğrenmek istiyorum core üzerinden oyun yaparsam sadece hazır assetler üzeriden bundan maddi gelir elde edebilirmiyim (hazır asset kulanınca oyun özgün olmaz diye çekiniyorum)

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ahmet Tun
Dostum ben de bu işlerdeyim sen maddi kazanç istiyorsan unreal engine,zbrush,substanceve blander kullan özgün ol.

Komando41.

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Maeve Wiley

80+ Bronze
Hazır assets kullanarak çok büyük bir yere varamazsın elbet. Ama yinede hikayesi ya da ortamı kaliteli bir oyun yapabilirsen gelir elde edebilirsin.
Hazır paketlerle hiçbirşey yapamazsın diyenlere aldırma ne yapmak istiyorsan yap, yapmayı dene.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,397
İsim
berk
Yaparsın ama Erzurum a benzer 🤭

Fordon Greeman

80+ Bronze
core üzerinden oyun yapmayı planlıyorum bu işleri öğrenmek istiyorum core üzerinden oyun yaparsam sadece hazır assetler üzeriden bundan maddi gelir elde edebilirmiyim (hazır asset kulanınca oyun özgün olmaz diye çekiniyorum)
Spacebourne adlı oyuna bakabilirsin. Tek bir türk geliştiricinin yaptığı bana kalırsa bir kişinin yaptığı bir oyuna göre inanılmaz başarılı bir oyun. Can Sungur'un incelemesini de izleyebilirsin. Hazır assetler zaten sen kullanasın diye varlar. Onları kullanabilme kabiliyeti ve yaratıcılık önemli olan. Şu videoyu izlemeni tavsiye ederim.

Oyunun steam sayfasını da bıraktım. Yapımcıyı da tanımıyorum hiçbir ilişkim yok ancak destek olmak isterseniz oyunu satın almasanız bile istek listesine eklemeniz çok fayda sağlayacaktır geliştiricilere.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,085
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Core için lua bilmen lazım ve ben şunu söyleyeyim bu konuda deneyimim var, öyle ilerleyemezsin. Mutlaka ya kod bilmen ya da bilen biriyle çalışman lazım. Tabii bilen biriyle çalışmak için diğer alanlardan en az birini bilmen lazım. Lua kullanıyor Core. Lua konusunda bir yerde takılırsan konu açıp beni etiketleyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum ben de bu işlerdeyim sen maddi kazanç istiyorsan unreal engine,zbrush,substanceve blander kullan özgün ol.
Onlar modelleme yapanlar için ama tek kişi oyun yapacaksa substance, blender, ue4 iyi öğrenmek en az 1 yıl.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,170
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Belki izlemişsindir ancak yine de atayım.
Bu videoda Core üzerinden hiç kod yazmadan hazır assetler ile bir oyun yapılabiliyor ve sonuç gayet iyi gözüküyor.
Core platformunun temelinde de Unreal Engine yattığı için oyun kötü durmuyor.
Ancak hazır assetler bir süre sonra çeşitliliği sıfıra indirecektir diye düşünüyorum.

Komando41.

80+ Silver
Belki izlemişsindir ancak yine de atayım.
Bu videoda Core üzerinden hiç kod yazmadan hazır assetler ile bir oyun yapılabiliyor ve sonuç gayet iyi gözüküyor.
Core platformunun temelinde de Unreal Engine yattığı için oyun kötü durmuyor.
Ancak hazır assetler bir süre sonra çeşitliliği sıfıra indirecektir diye düşünüyorum.
bu videoyu izledim bu adamı oyunbaz zamanından beri takip ediyorum 4 5 yılı vardır belki tanıdığım

Top Bottom