Papara Kart vs Tosla Kart

Şu anda birçok kişi kullandığı için daha rahat olması açısından Papara alacağım galiba, daha sonra da Tosla alabilirim emin değilim.
Tercih meselesi, oyunlarda kullanacaksan(Steam vb) tosla, diğer işler ve gerçek hayat için papara.

Peki Tosla internetten alınabiliyor mu? Alınabiliyorsa kaç günde geliyor.

Şu anda birçok kişi kullandığı için daha rahat olması açısından Papara alacağım galiba, daha sonra da Tosla alabilirim emin değilim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Papara kart bedava ama benim bahsettiğim Cashback sistemi
İkisini alın diyenler var, yani papara alsan da paran eksilmeyecek diye dedim.

Ben paparayı tercih ederdim.

Selamlar, birkaç gün içerisinde eski İninal kartımı emekliye ayırıp Papara veya Toslaya geçmek istiyorum, sizce hangisi daha mantıklı? Tosla Steam, Epic Games gibi platformlarda %15 Cashback veriyor, Papara Steamde ve Epic Gameste hiç vermiyor. Şu anlık aklımda Papara var.
ikisinide kullanıyorum ikisinide alın bence papara daha kullanışlı ama bazen tosla daha avantajlı oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

paparada da netflix ve spotify vb cashback yok muydu?
var

Selamlar, birkaç gün içerisinde eski İninal kartımı emekliye ayırıp Papara veya Toslaya geçmek istiyorum, sizce hangisi daha mantıklı? Tosla Steam, Epic Games gibi platformlarda %15 Cashback veriyor, Papara Steamde ve Epic Gameste hiç vermiyor. Şu anlık aklımda Papara var.
papara ininal tarzı kartlar kapatılmayacak mıydı ben mi yanlış biliyorum

Geri