Neler Yeni

Papara Kart vs Tosla Kart

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
ikisinide kullanıyorum tosla daha güzel bence paparada max 15 TL cashback varken toslada 25tl cashback var ayrıca steam ,epic games, microsoft store gibi yerlerde ve epin alımlarında da cashback uygulanıyor
Herkes neden Papara tavsiye ediyor ki o zaman anlamış değilim. İllahaki bi eksisi vardır diyerek konuyu açtım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki hocam, sadece oyun için tosla genel kullanım için papara.Şunu da belirtiyim tosla ilk başta kart ücreti olarak 10 TL alıyor ilk alışverişinizde geri veriyor.Papara ise tamamen ücretsiz olarak kapınıza kadar geliyor.
Tosla alacağım galiba. İninal çok kestiği için arkadaşımın Tosla kartına para atıp Hades almıştım. 1-2 gün sonra arkadaşıma 6 TL gibi bir para gönderdi.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Herkes neden Papara tavsiye ediyor ki o zaman anlamış değilim. İllahaki bi eksisi vardır diyerek konuyu açtım.
ben yaklaşık 1-1.5 yıldır kullanıyorum hiç eksisisini görmedim hatta artısı var mesela istediğin bir banka kartını kaydedip istediğin miktarda para transferi yapabiliyorsun (0 komisyon) ama paparada kendi adına kayıtlı banka hesabı olması lazım

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
ben yaklaşık 1-1.5 yıldır kullanıyorum hiç eksisisini görmedim hatta artısı var mesela istediğin bir banka kartını kaydedip istediğin miktarda para transferi yapabiliyorsun (0 komisyon) ama paparada kendi adına kayıtlı banka hesabı olması lazım
Para Transferi çok yapmayacağım. Cebimdeki bütün parayı atıp hem oyunda hem markette kullanmayı düşünüyorum.

Squex

80+ Silver
Ben ikisine de kullanıyorum. Benim için önemli olan özellikleri Tosla getir de indirim yapıyor papara ise eczanede 25 tl indirim yapıyor. Bence ikisini de kullanın. Zaten toslada kart ile para yükleme özelliği var yani papara 100 tl yükleyip telefon üzerinden tosla uygulaması ile internet alışverişi yapar gibi para yükleyebilirsiniz toslanıza. Kısacası ikisini de alın bence.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Ben ikisine de kullanıyorum. Benim için önemli olan özellikleri Tosla getir de indirim yapıyor papara ise eczanede 25 TL indirim yapıyor. Bence ikisini de kullanın. Zaten toslada kart ile para yükleme özelliği var yani papara 100 TL yükleyip telefon üzerinden tosla uygulaması ile internet alışverişi yapar gibi para yükleyebilirsiniz toslanıza. Kısacası ikisini de alın bence.
Dediğim gibi şu an 1 tanesini alacağım. Birkaç aya ikincisini de alırım galiba.

Ahmet Taha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet Taha
Selamlar, birkaç gün içerisinde eski İninal kartımı emekliye ayırıp Papara veya Toslaya geçmek istiyorum, sizce hangisi daha mantıklı? Tosla Steam, Epic Games gibi platformlarda %15 Cashback veriyor, Papara Steamde ve Epic Gameste hiç vermiyor. Şu anlık aklımda Papara var.
papara arayüzü daha iyi ve tüm bankalardan ücretsiz yatırılıyo

erturk.gg

80+ Bronze
Tosla var orada da Tosback var,

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu

erturk.gg

80+ Bronze

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Tosla da öyle.

Hayır değil.
Şu an baktım sadece Akbank ATM'den ücretsiz galiba. Diğerlerinden yatırabilirsiniz yazıyor ama ücretsiz mi değil mi yazmıyor.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Para Transferi çok yapmayacağım. Cebimdeki bütün parayı atıp hem oyunda hem markette kullanmayı düşünüyorum.
oyun ve markette kullanacaksan dediğim gibi toslaa al papara oyunlarda cashback vermiyor ama tosla istegelsin , getir , yemeksepeti , banabi,dominos , mcdonalds , epic games , ps store , steam , microsoft store ve carrefoursa'da cashback veriyor yani senin için kullanışlı

Şu an baktım sadece Akbank ATM'den ücretsiz galiba. Diğerlerinden yatırabilirsiniz yazıyor ama ücretsiz mi değil mi yazmıyor.
tüm atmlerden ücretsiz yatırılıyor

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
oyun ve markette kullanacaksan dediğim gibi toslaa al papara oyunlarda cashback vermiyor ama tosla istegelsin , getir , yemeksepeti , banabi,dominos , mcdonalds , epic games , ps store , steam i microsoft store ve carrefoursa'da cashback veriyor yani senin için kullanışlı
Peki Toslada Netflix, Youtube Cashback'i var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,424
Üyeler
161,045
Son üye
sözlüden kalan
Top Bottom