2 Gb Ram e 64 bit yüklenir mi?

Vista'yı seviyor musun bu arada?
Hocam lisans var gerçek 8.1 aslında crack ama cmd den kendi araç yaparak yaptım kmspico değil.
Windows Vista Home Premium oem orjinal lisans var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Denedin mi? W7 x64 önermemin sebebi, güncel programların hepsini yükleyebilmen içindi. 32bit desteği yavaş yavaş kesiliyor.....
Hocam home premium üstü sürümler yavaşlıyor ama home basic 64 bit sorunsuz.

Vista'yı seviyor musun bu arada?
Seviyorum hocam ne oldu?

Orijinal Vista kurulum DVD'n varsa sistemine kurabilirsin ama internete girmede zorluk çekersin. Geçen yazdığım yazıya bakarsan zorluk çekmezsin:

Home Premium W7 güzel olabilir. Home Basic'te kişiselleştirme açmakla uğraşmak istemezsin
Vardıda Hocam kayboldu bide rtm idi sp değil.

Orijinal Vista kurulum DVD'n varsa sistemine kurabilirsin ama internete girmede zorluk çekersin. Geçen yazdığım yazıya bakarsan zorluk çekmezsin:

Home Premium W7 güzel olabilir. Home Basic'te kişiselleştirme açmakla uğraşmak istemezsin
Hocam kişileştirme denetim masasında var home basic te.

Hocam lisans var gerçek 8.1 aslında crack ama cmd den kendi araç yaparak yaptım kmspico değil.
Windows Vista Home Premium oem orjinal lisans var.

Hocam home premium üstü sürümler yavaşlıyor ama home basic 64 bit sorunsuz.

Seviyorum hocam ne oldu?
windows 7 32 bit at
işlemcin kötü

Vista'da Aero var zaten... Açtığın bir konuyu aşağıda şimdi gördüm, evet 8.1 7'den hızlı. Seviyorsan 8.1'de kalabilirsin... İşlemcin de kötü falan değil
Hocam aslında işlemci Windows 10 na bile yetiyor ram ve hdd sıkıntı 4 gb ram ssd olsa kaldırır.

Vista'da Aero var zaten... Açtığın bir konuyu aşağıda şimdi gördüm, evet 8.1 7'den hızlı. Seviyorsan 8.1'de kalabilirsin... İşlemcin de kötü falan değil
Hocam efektleri kapattığımda başlangıç menüsü hemen açılıyor 8.1 de kaldım Hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,488
Üyeler
186,342
Son üye
lerias3
Geri