Bu forumda asla çko sinirlenmebir şu bakanları ellemeseler olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neden![]()
Bu forumda asla çko sinirlenmebir şu bakanları ellemeseler olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neden![]()
bil demiyorum zaten bir nedeni var mı diye sordum arkadaş açıkladı bakan değişti diyeULAN BİZ NE BİLELİM EKONOMİ KAHİNİ MİYİZ?
tamam az sinirlenirim ama dolar böyleyken ve pc alma arifesineyken çko zorBu forumda asla çko sinirlenme
Ne yapalım biz? Daha doğrusu bize ne bundan?tamam az sinirlenirim ama dolar böyleyken ve pc alma arifesineyken çko zor
Çok normal ama tabi ki de doların 8.28 tl olması euro nunda 9.97 tl olması sıkıntı değil sonuçta devletimiz bize çok iyi asgari ücret veriyor herkes çok iyi yaşıyor ! ve milletin çalışıp kazandığı paranın vergiyle yarısını alıp krallar gibi yaşıyorlar dolar euro pound bunlar adamların(devlet yönetilecilerinin) umurunda değil siz çalışın biz yiyelim diyorlarLAN DÜŞÜYODU BU 8.07 OLMUŞTU NEDEN 8.27 OLDU LAN NEDEN GENE NE OLDU BİR DÜŞMÜYO DÜŞCEK GİBİ YAPIP FAKE ATIYOR
Dolar euro yükseliyor ve bu senin umrunda değilNe yapalım biz? Daha doğrusu bize ne bundan?
ehonomi cok ii yeenimtamam dayı
Onun istekleri için dedim akıllı arkadaşım.Dolar euro yükseliyor ve bu senin umrunda değil![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Biz zaten bir ülke bile değiliz bir birimize yardım edeceğimize umrumuzda olmuyor sonrada türkiye neden böyle türkiye neden bor batağında türkiye neden gelişmiyor sebebi bir birimize destek vermiyoruz ve hiç bir şey üretmiyoruz(üstüne alınma genel olarak konuşuyorum)Onun istekleri için dedim akıllı arkadaşım.
şaka değil mi bu?doların 8.28 TL olması euro nunda 9.97 TL olması sıkıntı değil sonuçta devletimiz bize çok iyi asgari ücret veriyor herkes çok iyi yaşıyor