cLarq
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 8,895
Kapalı 3 adet daha fan duruyor kasayı alırsam egsoz 2 ekran kartı altı için hazır duruyorArkaya fan koymuyorlarya ...
Kapalı 3 adet daha fan duruyor kasayı alırsam egsoz 2 ekran kartı altı için hazır duruyorArkaya fan koymuyorlarya ...
Efso olacak deseneKapalı 3 adet daha fan duruyor kasayı alırsam egsoz 2 ekran kartı altı için hazır duruyor![]()
Newegg vergi dahil mi yolluyor bilgim yok. Bi bakmak lazım internetten.Sana dediğim kasayı bugün alıcam neweeg vergi dahil geliyor değilmi?
Td500 yerine bunu zaten tercih ederim
BakalımNewegg vergi dahil mi yolluyor bilgim yok. Bi bakmak lazım internetten.
Halolar geldi sanırsamKapalı 3 adet daha fan duruyor
Aerocool one duo. Kendim kullandığım kasadır gayet hoş.max bütçem 600 TL
ekran kartım 3070 gamerock.
ekran kartı resimdeki gibi gözükmezse güzel olur.
Vergi ayrı imiş 200 tl vergi var yazıyorNewegg vergi dahil mi yolluyor bilgim yok. Bi bakmak lazım internetten.
Efso olacak desene
Dün akşam geldi. 2 kutuBakalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Halolar geldi sanırsam
Eski fanlar çöpe .d
O zaman TD500 mesh üst tarafta 360'lık radyatör desteklediğinden daha mantıklı olacaktır. Mümkünse 2021 editionu bekleyin.Vergi ayrı imiş 200 TL vergi var yazıyor
onları sana kargolarım bir ara. aklımdaEski fanlar çöpe .d![]()
Olmazsa öyle yapıcamO zaman TD500 mesh üst tarafta 360'lık radyatör desteklediğinden daha mantıklı olacaktır. Mümkünse 2021 editionu bekleyin.
Bu 2021 olanı onu kapalı bunun mesh versiyonuda varmıdır acaba. göremedim ben amaO zaman TD500 mesh üst tarafta 360'lık radyatör desteklediğinden daha mantıklı olacaktır. Mümkünse 2021 editionu bekleyin.
Kafan ne ara eserse kralonları sana kargolarım bir ara. aklımda