SEYİT ONBAŞI
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,134
İlk attığın klavye bu fiyata alınamaz fiyatı çok arttı![]()
HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.311,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Membran lar sessiz olur diye biliyorum.![]()
Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.339,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kankam ikisinide nedense begenmedim![]()
HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.311,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Membran lar sessiz olur diye biliyorum.![]()
Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.339,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gamepower kotu degilmi benmi yanliş biliyorumgamepower calypso red switch bulursan guzel olur
2 yıluını doldurcak ayrıca outemu kulanmıyo sorunların cogu outemuda switch adını unuttum content gibi bişeydi sanırım optik switch kulanılıyor diger gamepowerlarla alakası yok yaniKankam ikisinide nedense begenmedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gamepower kotu degilmi benmi yanliş biliyorum
Çogu kisi alinmaz diyor2 yıluını doldurcak ayrıca outemu kulanmıyo sorunların cogu outemuda switch adını unuttum content gibi bişeydi sanırım optik switch kulanılıyor diger gamepowerlarla alakası yok yani
calypso hakkındamı ? diger modelleri alinmaz outemulu modelleri cunku outemu olan bazı klavyelerdede basmama oluyoÇogu kisi alinmaz diyor
aynen sorunlu switch olunca sorunlu klavye oluyor dimi sonraValla her modelinde bir sorun var gamepower klavyelerin herkes şikayetçi.
güzel fakat 200 tl civarıyken alsaydınız daha güzel olurdu.Sanırım Contentin switchi bulunuyordu ve sessiz bir switch.James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Brown Switch İng Q USB Gaming Mekanik Klavye
299 TL
Eger kotuyse sessiz olan bir klavye onerirseniz çok iyi olur
calypso güzel deniliyor.Sıkıntılı klavyeler ise Ogre red,Saber red,Warlock blue ve red klavyelercalypso hakkındamı ? diger modelleri alinmaz outemulu modelleri cunku outemu olan bazı klavyelerdede basmama oluyo