Swanz 80+ Bronze Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 661 Reaksiyon skoru 411 23 Nisan 2021 #1 Bütçe 75 Merhabalar , MSI Vigor GK50 kullanıyorum ve klavye için keycaps arıyorum. Klavyenin switchleri Kalih Box White.Bütçe 50-75 arası yurtdışından alışveriş yapabilirim.
Merhabalar , MSI Vigor GK50 kullanıyorum ve klavye için keycaps arıyorum. Klavyenin switchleri Kalih Box White.Bütçe 50-75 arası yurtdışından alışveriş yapabilirim.
serdar baskan 80+ Platinum Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 11,534 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 22,009 23 Nisan 2021 #2 @AydinSahin Renkli bir keycap satın almıştı onu alabilirsiniz veya pudding keycap öneririm. Shift ve Enter tuşlarına dikkat edin uymayabiliyor
@AydinSahin Renkli bir keycap satın almıştı onu alabilirsiniz veya pudding keycap öneririm. Shift ve Enter tuşlarına dikkat edin uymayabiliyor
aydin. 80+ Gold Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 6,534 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 6,794 23 Nisan 2021 #3 zbabomen yazmış: @AydinSahin Renkli bir keycap satın almıştı onu alabilirsiniz veya pudding keycap öneririm. Shift ve Enter tuşlarına dikkat edin uymayabiliyor Devamı için tıklayın... aynen Enter-space=shift tuşları uymayabiliyor.
zbabomen yazmış: @AydinSahin Renkli bir keycap satın almıştı onu alabilirsiniz veya pudding keycap öneririm. Shift ve Enter tuşlarına dikkat edin uymayabiliyor Devamı için tıklayın... aynen Enter-space=shift tuşları uymayabiliyor.