16 yaşındayım ve mecburen sanayide çalışmak istiyorum

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,574
Şuan 16 yaşındayım buraya kadar sırf dersler ve ailem için uğraştım güzel bir fen lisesi kazandım ama maddi durumlar ailenin ders baskısı beni ders çalışmaktan soğuttu şuan derslerden geçmek için çalışıyorum ama boşuna gecemiyorum her yerde bir baskı bir sıkıntı bende artık doğru düzgün bir işe girip okulu bırakmayı düşünüyorum şuan düşündüğüm tek şey sanayi yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum düşüncenizi benimle paylaşırsanız sevinirim

Şuan 16 yaşındayım buraya kadar sırf dersler ve ailem için uğraştım güzel bir fen lisesi kazandım ama maddi durumlar ailenin ders baskısı beni ders çalışmaktan soğuttu şuan derslerden geçmek için çalışıyorum ama boşuna gecemiyorum her yerde bir baskı bir sıkıntı bende artık doğru düzgün bir işe girip okulu bırakmayı düşünüyorum şuan düşündüğüm tek şey sanayi yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum düşüncenizi benimle paylaşırsanız sevinirim
okulu bırakman hayatında yapacağın en büyük yanlış olur diploman olmaz kariyerin olmaz fen lisesini kazanıp sanayide çalışan çırak olarak yetişen biri olursun

okulu bırakman hayatında yapacağın en büyük yanlış olur diploman olmaz kariyerin olmaz fen lisesini kazanıp sanayide çalışan çırak olarak yetişen biri olursun
Haklısın bunu çok kez düşündüm ama gerçekten bıktım diploma umurumda bile değil şuan kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum

Abim okulu bırakma sakın yapacağın en kötü hata olur bak belki biraz karaktersizce gelicek ama önce kendini düşün geleceğini düşün gelecekte onlar olmayacak

Abim okulu bırakma sakın yapacağın en kötü hata olur bak belki biraz karaktersizce gelicek ama önce kendini düşün geleceğini düşün gelecekte onlar olmayacak
Abi gerçekten şuan sadece kendimi düşünüyorum okulda artık hiç başarılı olamıyorum ve buna çok üzülüyorum belki sanayide başarılı olurum belki usta olurum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Okulu bırakman senin en kötü tercihin olur.
Düzgün bir okul oku ki ailene ileride destek olabilesi
Okulda başarılı olamıyorum

Önerim böyle okula gitmediğin zamanlarda sanayiye gidip iş öğrenmen. İşi öğrenip ustalığa doğru gidersen okuyanlardan kat kat fazla kazanırsın. Fakat el becerin yoksa ve çalışmak istemiyor isen üniversiteye çalış. Ayrıca asla diploma almadan okulu bırakmak gibi bir hata yapma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,033
Üyeler
183,937
Son üye
fatihbey
Geri