Cennet papağanımı nasıl bayıltırım ?

VitoScaletta

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,552
2.5 Yıldır benle yaşayan cennet papağanım var ayda bir açabiliyorum açıncada omzumda duruyor seviyorum falan babannem gilin küçük bahçeli evi var biz 2-3 haftada bir oraya gidiyoruz kafesiyle birlikte onuda götürüyorum dışarı çıkmak istiyor ben papağanımı bayıltıp yükselme kanatlarını hafif kesmek istiyorumki uçamasın bahçede çimenlerin içinde dolaşsın hafif uçsun falan babam doktor herhangi bir ilaçla veya kokuyla bayıltabilirmiyiz ve kanatlarını ne şekilde kesmem gerek kaça kaç şeklinde ben her gün kafesini açmak isterim ama inanın heryeri yedi ailemden azar işitiyorum bütün sandalye kenarlarını köpükleri kitapları falan evi paramparça ediyor geçen klimanın borusunu delmiş gagasıyla

Veterinere götürsene?

turhalda bildiğim kadarıyla 1 tane veteriner var oda bu işlerden anlamaz herhalde genellikle inek koyun falan bakıyor
Ben olsam kanadını kesmezdim uçamayan kuş özgüvensiz olur. Yine de sen bilirsin tabii.

Ben olsam kanadını kesmezdim uçamayan kuş özgüvensiz olur. Yine de sen bilirsin tabii.
3 yıldır yanımda olduğu için benide görmeyeceği için o konuda sıkıntı çekiceğini düşünmüyorum yani ne güzel olur bahçede çimenlerde gezse temiz havada yürüse

Geri