DoğuamaBatı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,288
Ata istama tamam da atesitsen ateistsin ne yapıym
Ata istama tamam da atesitsen ateistsin ne yapıym
Bu cümle senin konun için de geçerli oluyor. Müslümansan zaten Müslümansın. Küçük yaşta orta öğretim okullarında zaten eğitimi veriliyor. Sanırsın bir tek sen Müslümansın? İslamiyet ülkesinde zaten insan dinini bilir. Düşünebilirsin diye umuyorum.ama tamam da atesitsen ateistsin ne yapıym
Çünkü burası teknoloji forumu tamam mı he? Voleybol için özel bir kısım var amaNe alaka? O zaman neden sağlık bölümü var? Eğitim bölümü var?
Özür dilerim ab bne gitmekÇünkü burası teknoloji forumu tamam mı he? Voleybol için özel bir kısım var amasen anlamazsın tabii, her şeyi çok iyi bilen arkadaşlarım vae burada. Burayı terk et.![]()
![]()
Forumda birçok ana konu olmasına rağmen hala konu açanlar var.sabit bir konu açalım bilgi geldikçe oraya atarız her gün 1 konu açılması saçma bir olay gerçekten
Senin şuan açtığın konu daha da boş yer kaplıyor biliyor muydun ?Bıhtık ya neredeyse her gün sınavlar iptal olur mu sınavlar ertelenir mi sizce sınav olacak mı boş boş yer kaplıyor bu konular sadece.
Bir de sürekli sürekli açılması hiç hoş değil.
Sınav konularına onay gelebilir sadece böyle boş konular için veya onay getirmeyin böyle konuları şikayet edelim silin konuyu. Artık çok can sıkmaya başladı.
@Vesemir @Mehmet Yılmaz
Nedenmiş? Önerisini dile getirmiş. Aynı konuyu 3 kez açanlara karşı bir konu açmış. Bu mu boş_Senin şuan açtığın konu daha da boş yer kaplıyor biliyor muydun ?
Nası iki kere gördün yaYa sen niye sürekli böyle normal şeyleri devlet meselesi yapıyorsun? Zaten kaç kere açıldı ben en fazla 2 kere gördüm.
Sırf istemek için istemeyin.
Saydım tamı tamına 157 konu açılmış sınavların ertelenmesiyle ilgili