225TL Kulaklık Önerisi

lerensavasl

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,225
İyi günler arkadaşlar. Kulaklık arayışındayım. Çok önemli kriterlerim var ve uyan bir kulaklık bulamadım. Öncelikle günde 10-12 saat bilgisayardayım. Bu sebeple beni asla rahatsız etmeyecek bir kulaklık olmalı ve kulağımın etrafını sarmalı. Pedi kulağıma temas ettiğinde çok rahatsız oluyorum. Ayrıca laptopta yalnızca tek jak girişi var. Boş USB slotum yok. Bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim. Son olarak kablosunu kıvırıp kıvırıp ortadan lastikle bağlayacağım ve kablosunu kısaltacağım. Yani anlayacağınız dayanıklı bir kablosu olmalı. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçemi aşmam çok zor. Bu yüzden bütçemde öneriler yaparsanız sevinirim.

Gamenote H2016D alabilirsiniz. 2 jak girişini tek şak yapan aparatlar var alıp takarsınız, RGB için USB var ama pek gerekli değil bence RGB.
Bende gerekli görmüyorum. Acaba 2 Jak girişini tek Jak yapan aparat alsam, performans kaybı yaşar mıyım? Ayrıca o kulaklığın rahatsız ettiğini söylüyorlardı sanki öyle hatırlıyorum.

Gamenote önermem

Bütçenin üstünde ama kriterletine tam uyduğu için Tronsmart Sono. 3-4 saat aralıksız kullandım sıkıntı olmadı.

İyi günler arkadaşlar. Kulaklık arayışındayım. Çok önemli kriterlerim var ve uyan bir kulaklık bulamadım. Öncelikle günde 10-12 saat bilgisayardayım. Bu sebeple beni asla rahatsız etmeyecek bir kulaklık olmalı ve kulağımın etrafını sarmalı. Pedi kulağıma temas ettiğinde çok rahatsız oluyorum. Ayrıca laptopta yalnızca tek jak girişi var. Boş USB slotum yok. Bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim. Son olarak kablosunu kıvırıp kıvırıp ortadan lastikle bağlayacağım ve kablosunu kısaltacağım. Yani anlayacağınız dayanıklı bir kablosu olmalı. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçemi aşmam çok zor. Bu yüzden bütçemde öneriler yaparsanız sevinirim.
Bütçe altı: https://www.trendyol.com/rampage/sn...dJJ-IqBgPtAAe-DBP0e-aC1LhIhdm9SAaAkByEALw_wcB

Bütçenin bir tık üstüne : https://www.hepsiburada.com/rampage...ik-siyah-p-HBV00000WO01M?magaza=DSM Teknoloji

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,311
Üyeler
189,429
Son üye
ismail124
Geri