İlk yaptığım grafik tasarımı (glb) ve nft hakkında sorularım

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,934
Arkadaşlar resmim güzel ve NFT yapmak istiyorum elimde 1 adet tablet var normal tablet biraz para biriktirdikten sonra kalem, pc filan alıp işi daha profesyonel yapmayı düşünüyorum ama nasıl NFT yapacağım konusunda bir bilgim yok ve yaşım küçük.

-Hangi tür uygulama lar kullanmam lazım tasarım için
-Youtube da reklamların çok önemli olduğu söyleniyordu doğrumu ?
-Ne kadar para var ve vergi veriliyormu?
-Para yı nasıl çekebilirim ininal karttan doğru ya da ininal ile kazandığım para ile direkt olarak internetten satın alabilir iyim

Şöyle bir şey yaptım güzel mi ?
23e3be8f-0e13-495b-887a-be697c2ec5db.png

Buarada çok uğraştırdı ve uygulama bilgim pek de yok yeni indirdim ve daha boyamadım onu sonra yapıcam ayrıca önerileriniz varsa nelerdir

Son düzenleme:
Hocam elinize sağlık güzel olmuş ama aynısını telefondan parmağımla 2 dakikada çizebiliyorum.
Zaten tabletten yaptım ama göründüğü kadar kolay değil ve o fikiri bulmak da önemli kendimi daha geliştiricem inş

Arkadaşlar resmim güzel ve NFT yapmak istiyorum elimde 1 adet tablet var normal tablet biraz para biriktirdikten sonra kalem, pc filan alıp işi daha profesyonel yapmayı düşünüyorum ama nasıl NFT yapacağım konusunda bir bilgim yok ve yaşım küçük.

-Para yı nasıl çekebilirim ininal karttan doğru ya da ininal ile kazandığım para ile direkt olarak internetten satın alabilir iyim
@Aliveq

bu 4 soruyu hala kimse cevaplamamış bende merak ediyorum bilen var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,181,693
Üyeler
187,552
Son üye
bekk24
Geri