Hellianın valorant videosundaki ayarları yapın halolucaktır
4 gb ram alırsanız droplar iyice azalır
Yani sistem uygun olsada fark etmiyormu?Aynı ekran kartı ve i5 7 nesil işlemcim vardı . Ben arada drop diyordum , bu sistemle drop yemen normal.
Sistemin uygunsa yemezsin , zaten 720p veya 1080p de oynadığın için ekran kartına fazla yük binmez, bu durumda işlemci devreye girer ve i5 5. nesil yetmezordaki ayarları denedim ama fps yükseliyor drop genede devam ediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani sistem uygun olsada fark etmiyormu?
aslında ben format atalı 5 ay oldu ilk 3 ay hiçbir sıkıntı yoktu 100 fps alabiliyordum ama 3. aydan sonra drop yemeye başladım normalde kaldırıyorduSistemin uygunsa yemezsin , zaten 720p veya 1080p de oynadığın için ekran kartına fazla yük binmez, bu durumda işlemci devreye girer ve i5 5. nesil yetmez
Raminiz çok düşük. 8gb yapmak yüksek oranda rahatlatacaktır bilgisayarıaslında ben format atalı 5 ay oldu ilk 3 ay hiçbir sıkıntı yoktu 100 fps alabiliyordum ama 3. aydan sonra drop yemeye başladım normalde kaldırıyordu
Bilemiyorum bende açılıyor hala açılıyor fps 100 ama dropdan oynatmıyor.Alıntıyı görüntüle
Bendede böyle ancak oyun açılmıyor bile, nasıl yaptın ya hata verip duruyordu bende.
Ram ile alakası yok çünkü eskiden kullandığım PC mi arkadaşıma sattımRaminiz çok düşük. 8gb yapmak yüksek oranda rahatlatacaktır bilgisayarı
Peki bir bilgin varmı ??Ram ile alakası yok çünkü eskiden kullandığım PC mi arkadaşıma sattım
Core 2 quad q9450
4 gb ram
R7 240 2 GB
Sistemi valorant düşük ayarlar 100-150 FPS oynatıyor ve hala beraber maç giriyoruz arkadaşım ile hiç drop yemiyor