Yardım Anakart değiştim ekran gelmiyor

peki sorun çıkmaması için ne yapmalıyım?
Ekran karti degiştirirken ddu ile yazilimini silip bilgisayari kapatip öyle degisim yapiyorduk yani yazilimlarini temizlemen lazim çakişma olmamasi için format atarsan ve bu sefer görüntü alirsan yazilimsal bir sorun olduğunu anlarsin.

Attiğim link de senin anakart modelinin destek kısmı sürücü ve bios yerinden güncellemeler gözükür bunu indirip güncellersin msi da olduğu gibi asusun da sürücüleri bios lari var ama sen anakart degistirdiğinde muhtemelen eski sürücüler sabit diskinin icinde duruyordur ondan acilmiyor olabilir
aldığım anakart 2. el kuzenim biosu sıfırlanmadı

aldığım anakart 2. el kuzenim biosu sıfırlanmadı
Bios u sifirlamak istiyorsan bios pilini cikar 2 3 dk bekle geri tak bios un sifirlanmis olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Format atmadan önce bios sifirlamayi dene.(Bios sifirladiğinda anakart ayarlari ilk alindiği haline döner daha önce yapilan ayarlar silinir)

Bios pilini çıkartıp 5 dakika bekledim görüntü gelmiyor siyah ekran gelmiyormuş, harddiskide çıkarttım ekran hala gelmiyor yardım eder misiniz?

Ekran kartını çıkarttım anakarttan görüntü aldım ama ekran hala yok

Son düzenleme:
Merhaba asus b450m dragon anakart kullanıyorum, msi b450m pro-m2 anakart ile değiştirdim fakat ekran gelmiyor ramı kontrol ettim, ekran kartı çalışıyor, işlemciyi düzgün taktım, ama yine de ekran gelmiyor bilgisayar çalışıyor, yardımcı olabilir misiniz?
Hocam kabloyu yanlışlıkla anakarta bağlamadınız değilmi monitörden geleni? Ekran kartına taktınız emin misiniz? Arkadaşlar uyarmış ama bir kez daha söylemekte fayda var diye düşündüm.

Merhaba asus b450m dragon anakart kullanıyorum, msi b450m pro-m2 anakart ile değiştirdim fakat ekran gelmiyor ramı kontrol ettim, ekran kartı çalışıyor, işlemciyi düzgün taktım, ama yine de ekran gelmiyor bilgisayar çalışıyor, yardımcı olabilir misiniz?
işlemci modelin nedir acaba?

Attiğim link de senin anakart modelinin destek kısmı sürücü ve bios yerinden güncellemeler gözükür bunu indirip güncellersin msi da olduğu gibi asusun da sürücüleri bios lari var ama sen anakart degistirdiğinde muhtemelen eski sürücüler sabit diskinin icinde duruyordur ondan acilmiyor olabilir
bios güncellemeleri depolama birimine değil bios chipine yazılır

bios pilini çıkartıp 10 dakika bekledim geri taktım fakat hala görüntü yoktu
starta bastığında kart üzerin de ledler var cpu ram vs onlardan biri yanıyor olabilir baktın mı?

2x8 ram var dedin tek tek denedin mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,208,231
Üyeler
194,243
Son üye
Enzo72