Max 200Tl Kulaklık Önerisi

Rampage Rm-k50 Select Siyah Usb 7.1 Rgb Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu bu daha iyi diğerinden.

H2016D'yi kullanan çok var ve hepsi de memnun. Lakin K50'nin kalitesinden emin olamadım, malzeme kalitesi iyi değil orası kesin fakat pek konforlu olduğu söylenemez.
Post automatically merged:

Rampage Rm-k50 Select Siyah Usb 7.1 Rgb Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu bu daha iyi diğerinden.
Neye dayanarak söylüyorsun?

Rampage alın

RAMPAGE hakkında bilgim yok, lakin H2016D'nin forumda incelemesi var.

İkisi arasında kaldım demiş ikisi içerisinde iyi olanını seçtim.
İşte ben de onu soruyorum neye göre iyi hangi bilgiye göre ve hangi açıdan? Biz de bilgilenelim bize de anlat :D

İşte ben de onu soruyorum neye göre iyi hangi bilgiye göre ve hangi açıdan? Biz de bilgilenelim bize de anlat :D
1-)Sanalda olsa 7.1 ön plana çıkıyor.
2-)Kulaklık disklerin dış tarafı abs plastik çerçevesi metal.(Malzemesi kötü denilemez yani)
3-)Mikrofon çıkartılabiliyor.(Kimine göre iyi kimine göre kötü. Bence iyi özellik)
4-)Mikrofon ses kalitesi baya iyi.
5-)4-5 saatlik kullanımda terleme yapmadı.(Bulunduğunuz yerine sıcaklığına göre değişir)
6-)Kulaklığın arka tarafında ses kısıp/yükseltme diskinin bulunması, mikrofon kapatıp açma bulunması.

Son düzenleme:
K50 daha hoşuma gitti.

H2016D'yi kullanan çok var ve hepsi de memnun. Lakin K50'nin kalitesinden emin olamadım, malzeme kalitesi iyi değil orası kesin fakat pek konforlu olduğu söylenemez.
Post automatically merged:

Neye dayanarak söylüyorsun?
RAMPAGE hakkında bilgim yok, lakin H2016D'nin forumda incelemesi var.
Rampage olanını aldım iade ettim çünkü sağ sürücüden garip bir ses geliyordu ve mikrofonu cızırtı yapıyordu iade ettim parası geldi. Arkadaşımda var o rampage olan onda 4aydir hiç sıkıntı çıkmadı. Birde biostan Esr açmama rağmen PC yi kapatınca kulaklığın ışıkları yanıyordu. Ondan daha çok gamenote taraftarıyım.

Geri