THE REAL SLİM SHADY
80+ Bronze
- Katılım
- 24 Mart 2021
- Mesajlar
- 524
- Reaksiyon skoru
- 282
öyle de düşündüm pc yi alınca ilk indirimde rx 570 takacağım zaten nasıl bir sistem olur böyle oluncao fiyata toplarsak tek tek daha kazançlı çıkarsınız. Ekran kartınıda 2.el garantili bişey aldıkmı tamamdır.
tek tek almayı düşünüyorum parçalarıPahalı.
O işlemci parasına hem işlemci hem ekran kartı alınabilir.tek tek almayı düşünüyorum parçaları
tek tek alacağım büyük ihtimallePahalı gibi geldi bana
teşekkür ederim sistem parçalarını atarmısınızO işlemci parasına hem işlemci hem ekran kartı alınabilir.
Ekran kartını ikinci el alma şansınız var demi?tek tek alacağım büyük ihtimalle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkür ederim sistem parçalarını atarmısınız
yaşadığım yerde 2. el bir ekran kartı bulmam zor tanıdıklarım var onlardan ucuza alabilirim belkiEkran kartını ikinci el alma şansınız var demi?
İkinci elden Rx470 veya GTX 90-90 bulabilirseniz çok iyi olur.yaşadığım yerde 2. el bir ekran kartı bulmam zor tanıdıklarım var onlardan ucuza alabilirim belki
sağolun 8 gb ram alacağım bu sistem ile iyi bir performans alırım değil mi oyunlardaİkinci elden Rx470 veya GTX 90-90 bulabilirseniz çok iyi olur.
İşlemci olarak R3 3100 öneririm.
Anakart B450M S2H
Psu olarak XPG Pylon 550W
Kasa MSI Mag Force 100R