Yardım GTA V DONMA SORUNU

Bellek kullanımı yüzde 80 fakat evet işlemci kullanımı 100 ve gpu kullanımı %30 da falan kalıyor.
Bu sorunu nasıl çözeceğim dersen bazı grafikleri arttırarak yükün ekran kartına binmesini sağlayabilirsin. Ya da çözünürlük arttırarak tamamen deneme yanılma yaparak bulabilirsin. Fakat bu durumda ramden darboğaz yememen gerek yani ram yetersiz de kalmamalı. Sen yine de dene ne olduğunu bir.

Bu sorunu nasıl çözeceğim dersen bazı grafikleri arttırarak yükün ekran kartına binmesini sağlayabilirsin. Ya da çözünürlük arttırarak tamamen deneme yanılma yaparak bulabilirsin. Fakat bu durumda ramden darboğaz yememen gerek yani RAM yetersiz de kalmamalı. Sen yine de dene ne olduğunu bir.
Darboğazdandur sanıp bi grafikleri yükselttim fakat düşükte de yüksekte de aynı performansı aldım. Şimdi senin dediklerini yaptım, oyuna giriyorum bakalım umarım olur.
Denedim bunu tüm yükü ekran kartına verdim ama yok yine drop var

Dostum gir araştır internette GTA 5 in ortalama RAM kullanımını. Anlarsın o zaman RAM darboğazı yediğini.
Arkadaşımda da 4gb onda niye sorun olmuyor bende oluyor. Ben mi bu kadar şanssızım donanım konusunda anlamadım ki.

Arkadaşımda da 4gb onda niye sorun olmuyor bende oluyor. Ben mi bu kadar şanssızım donanım konusunda anlamadım ki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum hem benim arkadaşımda hem de kuzenimde 4 gb üzerinde deneyimledim dediğin gibi normalde çok ciddi şekilde kasmıyor ufak takılmalar oluyor ama arabaya binince kasmaya başlıyor. Arkadaşında nasıl bir pc var bilmiyorum ama senin ram dışında başka bir çözüm yolun yok.

Geri