- Konu Sahibi Konu Sahibi
zaten patates o yüzden konuyu açtım. Bana grafik önemli dil zaten ben zevk için oynuyorumKardeşim aynı sorun bende de vardı ayarları patates yapınca düzeldi yapamıyosan RAM ekle.
zaten patates o yüzden konuyu açtım. Bana grafik önemli dil zaten ben zevk için oynuyorumKardeşim aynı sorun bende de vardı ayarları patates yapınca düzeldi yapamıyosan RAM ekle.
Darboğazdandur sanıp bi grafikleri yükselttim fakat düşükte de yüksekte de aynı performansı aldım. Şimdi senin dediklerini yaptım, oyuna giriyorum bakalım umarım olur.İlk Olarak Oyundaki Bütün Ayarları Düşürmen Çok İyi Olacak.
Herkesin Bildiği Temizleme Taktikleri Kullan.
1-Temp
2-%temp%
3-Prefetch
Cmd İle Komut Yazmakta Önemli
Cmd ''Yönetici'' Olarak Çalıştır Ve
1-''Tree'' Konutunu Yaz Bu Uygulamaların Ve Oyunların Maksimum Performansa Çeker Ve Windows'da Hızlanır.
Oyun İçi Ayarlar
1-Çözünürlük: 800x600 Pencere Yapman Önemli Eğerki Tam Ekran Oynamak İstiyorsan Alt+Enter Tuşuna Basarak Tam Ekran Yapabilirsin.
Bildiklerim Ve Kendiminde Uyguladığı Bu Sana Faydalı Olduysam Ne Mutlu Bana.
Darboğazdandur sanıp bi grafikleri yükselttim fakat düşükte de yüksekte de aynı performansı aldım. Şimdi senin dediklerini yaptım, oyuna giriyorum bakalım umarım olur.
Tabii kiolursa bilgilendirme yapabilir misin hocam
İnşallah Olur Eğerki İşe Yararsa Ne Mutlu Bana
İşe yaramadı ama yine de teşekkürlerolursa bilgilendirme yapabilir misin hocam
Bellek kullanımı yüzde 80 fakat evet işlemci kullanımı 100 ve gpu kullanımı %30 da falan kalıyor.AMD ATI RADEON HD 8500M
İ3 4030U
4GB RAM
öncelikle RAM 4gb. Bu oyun için RAM yetersiz drop yiyorsun.
ikinci olarak da işlemci de yetersiz bu da drop yemene yol açar.
dostum ram daha fazla olmalı evet. Cpu kullanımının gpu'dan daha düşük olması gerek ve gpu 99-100 kullanım arasında ise tam performans alıyorsun demektir.Bellek kullanımı yüzde 80 fakat evet işlemci kullanımı 100 ve gpu kullanımı %30 da falan kalıyor.
Biliyorum işte darboğaz oluyor o da dropa yol açıyor. GPU CPU kullanımı olayını biliyorumdostum RAM daha fazla olmalı evet. Cpu kullanımının gpu'dan daha düşük olması gerek ve gpu 99-100 kullanım arasında ise tam performans alıyorsun demektir.