Yardım GTA V DONMA SORUNU

Kardeşim aynı sorun bende de vardı ayarları patates yapınca düzeldi yapamıyosan RAM ekle.
zaten patates o yüzden konuyu açtım. Bana grafik önemli dil zaten ben zevk için oynuyorum

bir de hdd den de kaynaklanıyoor olabilir bendede oluyor bilgisayarım:
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8400 @ 2.66GHz
AMD Radeon HD 5450
4gb ram
ama daha çok hdd den olduğunu düşünüyorum bi ssd taksam düzelir bennce

İlk Olarak Oyundaki Bütün Ayarları Düşürmen Çok İyi Olacak.

Herkesin Bildiği Temizleme Taktikleri Kullan.
1-Temp
2-%temp%
3-Prefetch

Cmd İle Komut Yazmakta Önemli

Cmd ''Yönetici'' Olarak Çalıştır Ve
1-''Tree'' Konutunu Yaz Bu Uygulamaların Ve Oyunların Maksimum Performansa Çeker Ve Windows'da Hızlanır.

Oyun İçi Ayarlar

1-Çözünürlük: 800x600 Pencere Yapman Önemli Eğerki Tam Ekran Oynamak İstiyorsan Alt+Enter Tuşuna Basarak Tam Ekran Yapabilirsin.

Bildiklerim Ve Kendiminde Uyguladığı Bu Sana Faydalı Olduysam Ne Mutlu Bana.

İlk Olarak Oyundaki Bütün Ayarları Düşürmen Çok İyi Olacak.

Herkesin Bildiği Temizleme Taktikleri Kullan.
1-Temp
2-%temp%
3-Prefetch

Cmd İle Komut Yazmakta Önemli

Cmd ''Yönetici'' Olarak Çalıştır Ve
1-''Tree'' Konutunu Yaz Bu Uygulamaların Ve Oyunların Maksimum Performansa Çeker Ve Windows'da Hızlanır.

Oyun İçi Ayarlar

1-Çözünürlük: 800x600 Pencere Yapman Önemli Eğerki Tam Ekran Oynamak İstiyorsan Alt+Enter Tuşuna Basarak Tam Ekran Yapabilirsin.

Bildiklerim Ve Kendiminde Uyguladığı Bu Sana Faydalı Olduysam Ne Mutlu Bana.
Darboğazdandur sanıp bi grafikleri yükselttim fakat düşükte de yüksekte de aynı performansı aldım. Şimdi senin dediklerini yaptım, oyuna giriyorum bakalım umarım olur.

AMD ATI RADEON HD 8500M
İ3 4030U
4GB RAM

öncelikle ram 4gb. Bu oyun için ram yetersiz drop yiyorsun.
ikinci olarak da işlemci de yetersiz bu da drop yemene yol açar.
Ayrıca bu hdd yetersizliğinden de meydana gelebilecek bir problem harita yüklenmemesi. Mesela harddisk yetersiz ise ya da arkada bir setup çalışırken oyuna girersen hdd buna sebep olabilir. Ama kesin olarak söyleyebileceğim en büyük sebebi ram sonra işlemcin.

AMD ATI RADEON HD 8500M
İ3 4030U
4GB RAM

öncelikle RAM 4gb. Bu oyun için RAM yetersiz drop yiyorsun.
ikinci olarak da işlemci de yetersiz bu da drop yemene yol açar.
Bellek kullanımı yüzde 80 fakat evet işlemci kullanımı 100 ve gpu kullanımı %30 da falan kalıyor.

Bellek kullanımı yüzde 80 fakat evet işlemci kullanımı 100 ve gpu kullanımı %30 da falan kalıyor.
dostum ram daha fazla olmalı evet. Cpu kullanımının gpu'dan daha düşük olması gerek ve gpu 99-100 kullanım arasında ise tam performans alıyorsun demektir.

dostum RAM daha fazla olmalı evet. Cpu kullanımının gpu'dan daha düşük olması gerek ve gpu 99-100 kullanım arasında ise tam performans alıyorsun demektir.
Biliyorum işte darboğaz oluyor o da dropa yol açıyor. GPU CPU kullanımı olayını biliyorum

Geri