SE224XT Kasama Sığar mı ?

RefX

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,933
Gametech Colder kasaya sahibim. Bu soğutucu almayı düşünüyorum ama kasama sığar mı ?
Kasanın içinden çıkan kitapçık da bir şey yazmıyor.

İnternette ise 160mm CPU soğutucu destekliyor deniyor

Sığar %90 bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Dostum benim kasaya 350mm ekran kartı desteği varda demişler ama kasadan gelen kitapçıkta 280mm destekler diyor.
Ben anlamadım bunu

Soğutucu kesin sığarsa alayım

Gametech Colder kasaya sahibim. Bu soğutucu almayı düşünüyorum ama kasama sığar mı ?
Kasanın içinden çıkan kitapçık da bir şey yazmıyor.

İnternette ise 160mm CPU soğutucu destekliyor deniyor
sığar ama konuyla alakasız gametech colder mesh miymiş yaw :D perfonması nasıl hocam memnum musunuz

• Beğen
Dostum benim kasaya 350mm ekran kartı desteği varda demişler ama kasadan gelen kitapçıkta 280mm destekler diyor.
Ben anlamadım bunu

Soğutucu kesin sığarsa alayım
Soğutucuyu taktığın yerden mezura ile de ölçebilirsin.

• Beğen
sığar ama konuyla alakasız gametech colder mesh miymiş yaw :D perfonması nasıl hocam memnum musunuz
Kasadan baya memnunum , ama egzos fan ve diğer fanlar biraz güçsüz. Egzos fan yerine iyi bir fan takarsanız hava akışı yeterli olacaktır.
Kasanın hava akımı fiyatına göre baya iyi ama dediğimi yaparsanız tadından yenmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soğutucuyu taktığın yerden mezura ile de ölçebilirsin.
Kaç cm kadar yer olması lazım (temperli cam yerine kadar)

Kasadan baya memnunum , ama egzos fan ve diğer fanlar biraz güçsüz. Egzos fan yerine iyi bir fan takarsanız hava akışı yeterli olacaktır.
Kasanın hava akımı fiyatına göre baya iyi ama dediğimi yaparsanız tadından yenmez

Kaç cm kadar yer olması lazım (temperli cam yerine kadar)
İşlemcinin üstünden cama kadar en az 155mm olmalı

• Beğen
teşekkürler :)

• Beğen
Geri