DesteklerB450M A Pro Max
sığar ama konuyla alakasız gametech colder mesh miymiş yawGametech Colder kasaya sahibim. Bu soğutucu almayı düşünüyorum ama kasama sığar mı ?
Kasanın içinden çıkan kitapçık da bir şey yazmıyor.
İnternette ise 160mm CPU soğutucu destekliyor deniyor
Soğutucuyu taktığın yerden mezura ile de ölçebilirsin.Dostum benim kasaya 350mm ekran kartı desteği varda demişler ama kasadan gelen kitapçıkta 280mm destekler diyor.
Ben anlamadım bunu
Soğutucu kesin sığarsa alayım
Kasadan baya memnunum , ama egzos fan ve diğer fanlar biraz güçsüz. Egzos fan yerine iyi bir fan takarsanız hava akışı yeterli olacaktır.sığar ama konuyla alakasız gametech colder mesh miymiş yawperfonması nasıl hocam memnum musunuz
Kaç cm kadar yer olması lazım (temperli cam yerine kadar)Soğutucuyu taktığın yerden mezura ile de ölçebilirsin.
İşlemcinin üstünden cama kadar en az 155mm olmalıKasadan baya memnunum , ama egzos fan ve diğer fanlar biraz güçsüz. Egzos fan yerine iyi bir fan takarsanız hava akışı yeterli olacaktır.
Kasanın hava akımı fiyatına göre baya iyi ama dediğimi yaparsanız tadından yenmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaç cm kadar yer olması lazım (temperli cam yerine kadar)
teşekkürlerKasadan baya memnunum , ama egzos fan ve diğer fanlar biraz güçsüz. Egzos fan yerine iyi bir fan takarsanız hava akışı yeterli olacaktır.
Kasanın hava akımı fiyatına göre baya iyi ama dediğimi yaparsanız tadından yenmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: