MehmetEmin166
80+
- Reaksiyon skoru
- 86
İnternetimi değiştireceğim ama kararsızım Kablonet cazip geldi , Vodafonda cazip Türknetin santralde çalışması var hangisine geçeyim?
Benim seçim hakkım olsa vodafone seçerdimİnternetimi değiştireceğim ama kararsızım Kablonet cazip geldi , Vodafonda cazip Türknetin santralde çalışması var hangisine geçeyim?
TurkNet önermiyorum kral.İnternetimi değiştireceğim ama kararsızım Kablonet cazip geldi , Vodafonda cazip Türknetin santralde çalışması var hangisine geçeyim?
benimde içim ısındı ona ama 2 sene tahattüt varBenim seçim hakkım olsa vodafone seçerdim
bu civarda birtek millenicom var o da 100 mps veririz diyortaahhütlü firmalardan uzak dur diğerlerini dene derim
iyi değil deniyorBence millenicoma bir bak
Yani açıkcası en azından güvenilir bir firma bir sorun yaşamayacağına inanıyorsan eğer taahütün bir önemi yokbenimde içim ısındı ona ama 2 sene tahattüt var
kablo netin var millenicom un 100mps var ,vodafona da sıcak bakıyorumAltyapı varsa TurkNet. Yoksa Kablonet olabilir.
Vodafone'a yaklaşma. Bende dahil çevremdeki birçok kişi sıkıntı yaşadı.kablo netin var millenicom un 100mps var ,vodafona da sıcak bakıyorum