zoretanin sürecim(sivilce tedavi ilacı)

alex jensen

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,852
yoğun akne probleminden dolayı cildiyeye gittim kan aldılar ve ilaç tedavisine başlama kararı aldık 20mg ile başladım ay ay arttırıcak sadece akşam bir kere içiyorum 11.günüm ve bugün farkettim siyak kıl gibi noktalar çıktı göz altlarımda ilacın yan etkisi onun dışında dudaklarım acıyor kurumaktan günde şuan 1.5l falan içiyorum zamanla arttırıcam bu ilacın muadili aknetrent ve zoretanin var aknetrent daha hafif ama onda daha fazla zor veriyorlar yan etkisi az olduğu için roaccatuneda zoretaninden bir tık ağır doktor ne yazdıysa onu alın tavsiyem bu konuyu sık sık güncelleyeceğim 15 günde bir falan inş unutmam sormak istedikleriniz veya daha önce kullananlar varsa yorumlarınız önemli teşekkürler

yoğun akne probleminden dolayı cildiyeye gittim kan aldılar ve ilaç tedavisine başlama kararı aldık 20mg ile başladım ay ay arttırıcak sadece akşam bir kere içiyorum 11.günüm ve bugün farkettim siyak kıl gibi noktalar çıktı göz altlarımda ilacın yan etkisi onun dışında dudaklarım acıyor kurumaktan günde şuan 1.5l falan içiyorum zamanla arttırıcam bu ilacın muadili aknetrent ve zoretanin var aknetrent daha hafif ama onda daha fazla zor veriyorlar yan etkisi az olduğu için roaccatuneda zoretaninden bir tık ağır doktor ne yazdıysa onu alın tavsiyem bu konuyu sık sık güncelleyeceğim 15 günde bir falan inş unutmam sormak istedikleriniz veya daha önce kullananlar varsa yorumlarınız önemli teşekkürler
2.ay için 30mga yükseltti fakat 3.ay için 20mg verdi onu anlamadım normalde 3.ay da yükseltiyorlardı galiba süreç bende hızlı ilerliyor veya kilomdan vs dolayı bilmiyorum umarım hzlı ilerler

2.ay için 30mga yükseltti fakat 3.ay için 20mg verdi onu anlamadım normalde 3.ay da yükseltiyorlardı galiba süreç bende hızlı ilerliyor veya kilomdan vs dolayı bilmiyorum umarım hzlı ilerler
Hocam bende o süreçten geçtim...
Hafif bel ağrıları , cilttle kuruluk ve dudaklarda patlama kanama gibi olaylar olabilir.
Bir süre sonra soyulmalar da başlayacaktır.
Sabredin sonucu mükemmel oluyor :)

Hocam bende o süreçten geçtim...
Hafif bel ağrıları , cilttle kuruluk ve dudaklarda patlama kanama gibi olaylar olabilir.
Bir süre sonra soyulmalar da başlayacaktır.
Sabredin sonucu mükemmel oluyor :)
3.ayda doz azaltması normal mi sen anlatsana uzunca ay ay değişimleri

Banada Sivilce icin 2 Kere Cloecin Yazılmıştı ise yaradı galiba simdilik killi sabun ile idare ediyorum :D Suanda cok yok Allahtan sivilce.

edit:3.ayıma girdim 2.ay dudaklarım aşırı kurudu yemek yerken azımı açamıyordum tavsiyem baya su için 2.ayın ilk 2 haftası 5 6 sivilce çıktı son 2 hafta hiç sivilce çıkmadı şu an aktif sivilcem hiç yok ama hala baya iz var izler galiba 5 ve 6.aylarda gidiyor 3.ayıma gireli 3 gün falan oldu 2.ay 30a çıkarmıştı şu an 20mg kullanıyorum gelişmeleri tekrar yazıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,897
Üyeler
188,008
Son üye
erhanak1
Geri