Yakışmadı Asi Şehir !

Hatay gerçekte oynadığından daha kötü oynadı, bu kesin.
Fakat BJK da her zaman oynadığından az da olsa daha iyi oynadı.

akşam halledicez zaten iftara gel istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

some turkey problems
yok be some toxic people problems aslında. İnsan çevresinde ne gördüyse diğerlerini de öyle sanıyor oysa çok değişik farklı zevkleri olan tonla insan var. Tanıdıkça şaşırıyorsun. Türkiyede futbolu kişiselleştiren ve ***** saptal muhabbetlerini tartışmasını yapan toksik kitle kadar az şeyden tilt olmuşumdur.

yok be some toxic people problems aslında. İnsan çevresinde ne gördüyse diğerlerini de öyle sanıyor oysa çok değişik farklı zevkleri olan tonla insan var. Tanıdıkça şaşırıyorsun. Türkiyede futbolu kişiselleştiren ve ***** saptal muhabbetlerini tartışmasını yapan toksik kitle kadar az şeyden tilt olmuşumdur.
bundna dolayı sınıfta itilip kakalanıyordum düşün bundan sonra br daha futbol oynamadım 2 yıldır oynamıyorum ve bakmıyorum mutluyum

vs gel (!)

Ben futbol oynamayı çok severim de, b**tan Türkiye ligini niye konuşup yorum yapayım? Tamamen çer çöp boş. İngilterede olsak belki ilgim olabilirdi. Sevilesi hiçbir yanı yok Türkiyede. Birisinin muhabbetini gördüğümüzde konuşacak başka konu mu kalmadı da bomboş futbol muhabbeti yapılıyor triplerine giriyoruz genelde. Türk dizileriyle aynı kafa benim için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,423
Üyeler
189,263
Son üye
tuni
Geri