kızgın atacaktım doğru söylüyon bu yüzden reaksiyon atmadım gel aya gidelim tüm dünya savaşlarını görüyor 5 lt coca cola karşılığı gelebilirsinAha beyler kavga çıkıyor
kızgın atacaktım doğru söylüyon bu yüzden reaksiyon atmadım gel aya gidelim tüm dünya savaşlarını görüyor 5 lt coca cola karşılığı gelebilirsin
sen de çekirdek getir kanka gel 3 kişi izleyekpff. futbol, fanatikler ve dramaları...
4 olsunsen de çekirdek getir kanka gel 3 kişi izleyek
Yok muhabbetini görmek bile sıkıyor. Millet niye böyle konularda tartışır ki hiçbir zaman anlamicam sanırım. Gördüğüm gibi uzaklaşırım.sen de çekirdek getir kanka gel 3 kişi izleyek
akşam halledicez zaten iftara gel istersen4 olsun
Edit: ama oruç?
some turkey problemsYok muhabbetini görmek bile sıkıyor. Millet niye böyle konularda tartışır ki hiçbir zaman anlamicam sanırım. Gördüğüm gibi uzaklaşırım.
yok be some toxic people problems aslında. İnsan çevresinde ne gördüyse diğerlerini de öyle sanıyor oysa çok değişik farklı zevkleri olan tonla insan var. Tanıdıkça şaşırıyorsun. Türkiyede futbolu kişiselleştiren ve ***** saptal muhabbetlerini tartışmasını yapan toksik kitle kadar az şeyden tilt olmuşumdur.akşam halledicez zaten iftara gel istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:
some turkey problems
bundna dolayı sınıfta itilip kakalanıyordum düşün bundan sonra br daha futbol oynamadım 2 yıldır oynamıyorum ve bakmıyorum mutluyumyok be some toxic people problems aslında. İnsan çevresinde ne gördüyse diğerlerini de öyle sanıyor oysa çok değişik farklı zevkleri olan tonla insan var. Tanıdıkça şaşırıyorsun. Türkiyede futbolu kişiselleştiren ve ***** saptal muhabbetlerini tartışmasını yapan toksik kitle kadar az şeyden tilt olmuşumdur.