BİOS açılmama sorunu help

Reaksiyon skoru
31
Merhabalar,
Anakart markam;

asus prime a320m-f​

BİOS'a hiç bir türlü giremiyorum, yeniden başlat'a basıp F2 veya DEL denedim fakat açılmıyor, aklıma bir sebep geliyor fakat emin değilim, monitör pc ile eş olarak açılmıyor 5-6 saniye daha geç açılıyor.
Monitör; ViewSonic VX2458 144HZ, yardım ederseniz çok sevinirim, iyi forumlar.

NOT: BİOS'a girip ram MHZ'ini yükseltmek istiyorum

bu yöntemi deneyebilirsin

O zaman yeniden başlat yaptıktan sonra monitörü beklemeden del tuşuna basın sürekli.
Deneyip sonucu yazıcam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman yeniden başlat yaptıktan sonra monitörü beklemeden del tuşuna basın sürekli.
Maalesef direkt olarak PC açıldı.

Ram MHz'ini yükseltmemin başka bir yolu var mı? 2666 ile çalışıyor, 3000MHz yapıcam.

• Beğen
Reaksiyonlar: Wedi
Bunu da denedim normal olarak açılıyor PC.

Var mı başka fikri olan?
Aynı sorun ben de oldu hatta aynı anakart. Ekran kartımı değiştirdim artık sorunsuz girebiliyorum. F2 veya Del e basın ekranı gelmeden direk windows açılıyor değil mi?

Aynı sorun ben de oldu hatta aynı anakart. Ekran kartımı değiştirdim artık sorunsuz girebiliyorum. F2 veya Del e basın ekranı gelmeden direk windows açılıyor değil mi?
Evet.

Format atmadan önce girebiliyordum ama şuan giremiyorum..

Evet.

Format atmadan önce girebiliyordum ama şuan giremiyorum..
Ben sorunu hiçbir şekilde çözememiştim. En son ekran kartımı değiştirince bios da sorunsuz açılmaya başladı. Artık F2 veya Del e basın ekranı da geliyor.

Ben sorunu hiçbir şekilde çözememiştim. En son ekran kartımı değiştirince bios da sorunsuz açılmaya başladı. Artık F2 veya Del e basın ekranı da geliyor.
Hmm, Ram MHz yükseltmem gerekiyor ama yapamıyorum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,636
Üyeler
185,138
Son üye
umut3
Geri