Asus VG27VQ kullanan varsa bakabilir mi?

cengizovic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
966
Bu monitörü almayı düşünüyorum. Elimdeki AOC C27G2U/BK modelini iade ediyorum.

Bu monitörü kullanan arkadaşlar ghosting testi yapıp atabilirler mi?

Bu monitörü almayı düşünüyorum. Elimdeki AOC C27G2U/BK modelini iade ediyorum.

Bu monitörü kullanan arkadaşlar ghosting testi yapıp atabilirler mi?

Daha beter ghosting var. DELL S2721HGF satın almanı tavsiye ederim memnun kalacaksın.

VG27VQ test degerleri: response time 144 yazan yere bakarsan anlarsın. https://www.rtings.com/monitor/reviews/asus/tuf-vg27vq

Dell S2721HGF test degerleri: https://www.rtings.com/monitor/reviews/dell/s2721hgf

Senin istegin sanırım kavisli ekran ondan Dell önerdim.
Aga kusura bakma da hala anlayamadım. Şimdi ghosting olup olmadığını anlamak için neye bakıyoruz tam olarak?

En azından monitör araştırırken bu siteyi kullanırım. Yetersiz ingilizcemden midir nedir anlayamadım ghosting olduğunu.

Aga kusura bakma da hala anlayamadım. Şimdi ghosting olup olmadığını anlamak için neye bakıyoruz tam olarak?

En azından monitör araştırırken bu siteyi kullanırım. Yetersiz ingilizcemden midir nedir anlayamadım ghosting olduğunu.

vg27vq: Response Time @ Max Refresh Rate: 6.9 puan almış 144 hz'de

s2721hgf: Response Time @ Max Refresh Rate: 8.6 puan almış 144 Hz'de.

En basitinden böyle anlarsın. 9.0 üstü puan alanlar zaten 1 ms GtG İPS paneller ve TN paneller oluyor. O response time yazan yerde sayılar var. İşte ms'ler ne kadar düşükse o kadar iyi ve hızlıdır monitör ghosting bakımından

vg27vq: Response Time @ Max Refresh Rate: 6.9 puan almış 144 hz'de

s2721hgf: Response Time @ Max Refresh Rate: 8.6 puan almış 144 Hz'de.

En basitinden böyle anlarsın. 9.0 üstü puan alanlar zaten 1 ms GtG İPS paneller ve TN paneller oluyor. O response time yazan yerde sayılar var. İşte ms'ler ne kadar düşükse o kadar iyi ve hızlıdır monitör ghosting bakımından
Anladım aga şimdi daha iyi anladım. Yalnız AOC C27G2U/BK modelinin incelemesini koymamışlar mesela. Her monitör için olmayışı kötü olmuş..

Anladım aga şimdi daha iyi anladım. Yalnız AOC C27G2U/BK modelinin incelemesini koymamışlar mesela. Her monitör için olmayışı kötü olmuş..
parayla falan bagış sistemiyle çalışıyor galiba o site. Alıp bir tane gönderirsen bile incelemezler :D

Monitör alacaksan genelde işte böyle incelemesi olan bir monitör seç daha iyi olur. İPS panel monitör alacaksan pek sıkıntı yaşamazsın. İstersen İPS önereyim. Bu arada Dell monitörü kardeşime almayı düşünüyoruz bir kaç güne alabiliriz. Alırsam yazarım. Sitedeki incelemesi iyi ama 60 hz'de performansı düşük biraz. 8.0 puan alsaymış iyi olurmuş en kötü ama VA panele göre 144 hz performansı iyi Dell monitörün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,315
Üyeler
185,252
Son üye
Emir34
Geri