POCO x3 PRO Alınır mı? (Poco x3 vs poco x3 pro)

T0XĮĆ

80+
Reaksiyon skoru
173
Temmuzda yeni telefon alacağım aklamdı bu 2 tel var aralarında 300 400tl fark var hangisini almalıyım bana önemli olan kamera pil ve ara sıra oyun oynayacağım o yüzden pek donmasa iyi olur. Teşekkürler şimdiden

O telefonların yazılımsal sorunlu olduğu duymuştum. Onun yerine buna bakabilirsiniz.

:/ Kanka ilerde düzeltilemezmiki miumi 13 mü ne çıkıyormuş
Telefon yazılımları hakkında pek bir bilgim yok fakat Samsung'un M31, M31S modellerine bakın derim, çok öneriliyordu.

Hocam samsungun çoğu serisini kullandım a serisinden başka almam :D
Hocam, M serisi çok iyi bir seri, gerek işlemcisi vs. yani benim önerdiğim telefonu alın, şiddetle öneririm.

@Assistive hocam forumda sizi gördümde bi el atarmısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağol knk teşekkürler alırken aklımda olacak
Etiketlediğin için teşekkür ederim.

MIUI 13 ile düzeltileceğine dair bir şey yok, her şey bir söz. Olan biten bir şey yok.

Çok fazla oyun oynamadığınızı söylemişsiniz, Realme 7 tavsiye ederim.

MIUI 13 ile düzeltileceğine dair bir şey yok, her şey bir söz. Olan biten bir şey yok.

Isınma sorunu yazılımla düzeltilebilir mi Oynunda fazla takılma olue mu x3 prı da

Asıl ben teşekkür ederim Çok yardımcı oluyorsunuz az konulara bajtında çoğunda siz varsınız 😊

Isınma sorunu yazılımla düzeltilebilir mi Oynunda fazla takılma olue mu x3 prı da

Asıl ben teşekkür ederim Çok yardımcı oluyorsunuz az konulara bajtında çoğunda siz varsınız 😊
Xiaomi Poco X3 Pro da ısınma sorununu ilk defa duydum, bir şey diyemem ama güncelleme ile ısınma sorunu varsa düzeltilebilir.

Ben, Note 9 Pro kullanıyorum, Xiaomi'ye aşinayım yani. MIUI 0.12.6 var şu an. Sistemsel herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/615620-674215/poco-x3-nfc-128gb_poco-x3-pro/

Sitede karşılaştırması var, oyun süresi artmış, pek bilmiyorum ama X3'te Adreno 618 var iken X3 Pro'da Adreno 640 var, yapay zeka gelişmiş, 8 nmden 7 nmye düşmüş bu iyi ama bence fiyat farkına pek değeceğini düşünmüyorum, eğer, performans istiyorsanız, Pro alın, ama günlük kullanım için X3 gayet yeterli, aralarında çok çok fazla fark yok. Sana bağlı.

Ben, Note 9 Pro kullanıyorum, Xiaomi'ye aşinayım yani. MIUI 0.12.6 var şu an. Sistemsel herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/615620-674215/poco-x3-nfc-128gb_poco-x3-pro/

Sitede karşılaştırması var, oyun süresi artmış, pek bilmiyorum ama X3'te Adreno 618 var iken X3 Pro'da Adreno 640 var, yapay zeka gelişmiş, 8 nmden 7 nmye düşmüş bu iyi ama bence fiyat farkına pek değeceğini düşünmüyorum, eğer, performans istiyorsanız, Pro alın, ama günlük kullanım için X3 gayet yeterli, aralarında çok çok fazla fark yok. Sana bağlı.
*12.0.6

Xiaomi Poco X3 Pro da ısınma sorununu ilk defa duydum, bir şey diyemem ama güncelleme ile ısınma sorunu varsa düzeltilebilir.
Bende yt se suydum pubh de aşşırı ısınıyornuş

*12.0.6
Teşekkürler hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,902
Üyeler
189,935
Son üye
WeXRaen
Geri