:/ Kanka ilerde düzeltilemezmiki miumi 13 mü ne çıkıyormuşO telefonların yazılımsal sorunlu olduğu duymuştum. Onun yerine buna bakabilirsiniz.
![]()
Samsung Galaxy M31 (SM-M315F) Cep Telefonu
Samsung Galaxy M31 SM-M315F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Telefon yazılımları hakkında pek bir bilgim yok fakat Samsung'un M31, M31S modellerine bakın derim, çok öneriliyordu.:/ Kanka ilerde düzeltilemezmiki miumi 13 mü ne çıkıyormuş
Hocam samsungun çoğu serisini kullandım a serisinden başka almamTelefon yazılımları hakkında pek bir bilgim yok fakat Samsung'un M31, M31S modellerine bakın derim, çok öneriliyordu.
Hocam, M serisi çok iyi bir seri, gerek işlemcisi vs. yani benim önerdiğim telefonu alın, şiddetle öneririm.Hocam samsungun çoğu serisini kullandım a serisinden başka almam![]()
Sağol knk teşekkürler alırken aklımda olacakHocam, M serisi çok iyi bir seri, gerek işlemcisi vs. yani benim önerdiğim telefonu alın, şiddetle öneririm.
@Frecksloin senin fikrin ne@Assistive hocam forumda sizi gördümde bi el atarmısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağol knk teşekkürler alırken aklımda olacak
Etiketlediğin için teşekkür ederim.@Assistive hocam forumda sizi gördümde bi el atarmısınız
Sağol knk teşekkürler alırken aklımda olacak
Isınma sorunu yazılımla düzeltilebilir mi Oynunda fazla takılma olue mu x3 prı daEtiketlediğin için teşekkür ederim.
MIUI 13 ile düzeltileceğine dair bir şey yok, her şey bir söz. Olan biten bir şey yok.
Çok fazla oyun oynamadığınızı söylemişsiniz, Realme 7 tavsiye ederim.
Asıl ben teşekkür ederim Çok yardımcı oluyorsunuz az konulara bajtında çoğunda siz varsınızEtiketlediğin için teşekkür ederim.
MIUI 13 ile düzeltileceğine dair bir şey yok, her şey bir söz. Olan biten bir şey yok.
Çok fazla oyun oynamadığınızı söylemişsiniz, Realme 7 tavsiye ederim.
Xiaomi Poco X3 Pro da ısınma sorununu ilk defa duydum, bir şey diyemem ama güncelleme ile ısınma sorunu varsa düzeltilebilir.Isınma sorunu yazılımla düzeltilebilir mi Oynunda fazla takılma olue mu x3 prı da
Asıl ben teşekkür ederim Çok yardımcı oluyorsunuz az konulara bajtında çoğunda siz varsınız![]()
Ben, Note 9 Pro kullanıyorum, Xiaomi'ye aşinayım yani. MIUI 0.12.6 var şu an. Sistemsel herhangi bir sıkıntı yaşamadım.@Frecksloin senin fikrin ne
*12.0.6Ben, Note 9 Pro kullanıyorum, Xiaomi'ye aşinayım yani. MIUI 0.12.6 var şu an. Sistemsel herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/615620-674215/poco-x3-nfc-128gb_poco-x3-pro/
Sitede karşılaştırması var, oyun süresi artmış, pek bilmiyorum ama X3'te Adreno 618 var iken X3 Pro'da Adreno 640 var, yapay zeka gelişmiş, 8 nmden 7 nmye düşmüş bu iyi ama bence fiyat farkına pek değeceğini düşünmüyorum, eğer, performans istiyorsanız, Pro alın, ama günlük kullanım için X3 gayet yeterli, aralarında çok çok fazla fark yok. Sana bağlı.
Bende yt se suydum pubh de aşşırı ısınıyornuşXiaomi Poco X3 Pro da ısınma sorununu ilk defa duydum, bir şey diyemem ama güncelleme ile ısınma sorunu varsa düzeltilebilir.
Teşekkürler hocamBen, Note 9 Pro kullanıyorum, Xiaomi'ye aşinayım yani. MIUI 0.12.6 var şu an. Sistemsel herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/615620-674215/poco-x3-nfc-128gb_poco-x3-pro/
Sitede karşılaştırması var, oyun süresi artmış, pek bilmiyorum ama X3'te Adreno 618 var iken X3 Pro'da Adreno 640 var, yapay zeka gelişmiş, 8 nmden 7 nmye düşmüş bu iyi ama bence fiyat farkına pek değeceğini düşünmüyorum, eğer, performans istiyorsanız, Pro alın, ama günlük kullanım için X3 gayet yeterli, aralarında çok çok fazla fark yok. Sana bağlı.
*12.0.6