doge coin kazım hata alıyorum yardım!

Stcgl01

80+
Reaksiyon skoru
139
merhabalar gtx1650süper ile doge coin kazmak istiyordum. Araştırmalarım sonucu phoenixminer indirdim ve bat ayarlarını yapıp programı çalıştırdım,ama görseldeki hata ile karşılaştım. Anlayan varsa yardım ederse sevinirim.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (38).png
    Ekran Görüntüsü (38).png
    38.9 KB · Hit: 84
Yaptığın overclockta bir sorun var galiba

Son düzenleme:
Merhaba, ekran kartın 4 GB ise DAG önbelleğe alınamayacağı için kazım yapamıyor olabilirsin.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaptığım uv+oc ayarları bunlar, heaven benchmarkta sıkıntıntısız test yapmıştım, 1 aydırda kullanıyorum ne gibi sıkıntısı olabilir. Anlıyorsan yardımcı olurmusun.

Merhaba, ekran kartın 4 GB ise DAG önbelleğe alınamayacağı için kazım yapamıyor olabilirsin.
evet gtx1650süper 4gb ekran kartı. Doge coin kazılıyor diye biliyorum 4gb kartlarla.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (40).png
    Ekran Görüntüsü (40).png
    302.7 KB · Hit: 49
yaptığım uv+oc ayarları bunlar, heaven benchmarkta sıkıntıntısız test yapmıştım, 1 aydırda kullanıyorum ne gibi sıkıntısı olabilir. Anlıyorsan yardımcı olurmusun.

evet gtx1650süper 4gb ekran kartı. Doge coin kazılıyor diye biliyorum 4gb kartlarla.
Ben ravencoin kazıyorum arada böyle bir hata verebiliyor memory cloğu azaltıp tekrar denediğimde düzeliyor bende de 1650 var
(core değil memory clock)

Son düzenleme:
Ben ravencoin kazıyorum arada böyle bir hata verebiliyor core cloğu azaltıp tekrar denediğimde düzeliyor bende de 1650 var
daha önce bende rvn kazmıştım onda öyle bir sorun yoktu ama deneyeceğim coreclock düşürmeyi teşekkürler

daha önce bende rvn kazmıştım onda öyle bir sorun yoktu ama deneyeceğim coreclock düşürmeyi teşekkürler
Rica ederim eğer işinize yararsa en iyi cevap olarak işaretlerseniz sevinirim .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,864
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri