yaptığım uv+oc ayarları bunlar, heaven benchmarkta sıkıntıntısız test yapmıştım, 1 aydırda kullanıyorum ne gibi sıkıntısı olabilir. Anlıyorsan yardımcı olurmusun.Yaptığın overclockta bir sorun var galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaptığın overclockta bir sorun var galiba
evet gtx1650süper 4gb ekran kartı. Doge coin kazılıyor diye biliyorum 4gb kartlarla.Merhaba, ekran kartın 4 GB ise DAG önbelleğe alınamayacağı için kazım yapamıyor olabilirsin.
Ben ravencoin kazıyorum arada böyle bir hata verebiliyor memory cloğu azaltıp tekrar denediğimde düzeliyor bende de 1650 varyaptığım uv+oc ayarları bunlar, heaven benchmarkta sıkıntıntısız test yapmıştım, 1 aydırda kullanıyorum ne gibi sıkıntısı olabilir. Anlıyorsan yardımcı olurmusun.
evet gtx1650süper 4gb ekran kartı. Doge coin kazılıyor diye biliyorum 4gb kartlarla.
daha önce bende rvn kazmıştım onda öyle bir sorun yoktu ama deneyeceğim coreclock düşürmeyi teşekkürlerBen ravencoin kazıyorum arada böyle bir hata verebiliyor core cloğu azaltıp tekrar denediğimde düzeliyor bende de 1650 var
Rica ederim eğer işinize yararsa en iyi cevap olarak işaretlerseniz sevinirim .daha önce bende rvn kazmıştım onda öyle bir sorun yoktu ama deneyeceğim coreclock düşürmeyi teşekkürler
direk tüm ayarları sıfırladım ama şu hatayı vermeye devam ediyorRica ederim eğer işinize yararsa en iyi cevap olarak işaretlerseniz sevinirim .
Biraz araştırdım da Vraminiz yetersiz . Raven veya turtlecoin kazabilirsinizdirek tüm ayarları sıfırladım ama şu hatayı vermeye devam ediyor
forumda birkaç konuda görmüştüm kazdıklarını söylüyorlardı ama yardımlarınız için teşekkürler.Biraz araştırdım da Vraminiz yetersiz . Raven veya turtlecoin kazabilirsiniz