ingilizcede bu cümle nasıl kurulur?

leaker001

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
638
sonu mışlı mişli olan cümleleri google çeviri gibi yerlerden çeviremiyorum yardımcı olursanız sevinirim
örnek olarak şu cümleyi çevirir misiniz

"hatta geçenlerde 16 yaşındaki bir kız birisinden hamile kalmış.
sonra babası bunu öğrenmiş."

Geçmiş zaman ekiyle olsa olmazmı

Kelimelerin anlamlarını Tureng.com diye siteden bakarak tek tek çevirebilirsin. Biraz zor olur ama site iyi iş yapıyor

Son düzenleme:
sonu mışlı mişli olan cümleleri google çeviri gibi yerlerden çeviremiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Dostum İngilizcem pek iyi değil ama şu şekilde olabilir sen yine de bir kontrol et;

Even, a 16-year-old girl got pregnant from someone recently. Later his father found out about this.

Dostum İngilizcem pek iyi değil ama şu şekilde olabilir sen yine de bir kontrol et;

Even, a 16-year-old girl got pregnant from someone recently. Later his father found out about this.
aynı şekilde bende çevirmiştim fakat bunda -dı ile bitiyor -mış -miş li olması lazım :(

Knk mesela hatta kalmış yerine for example remained gibi kullanabilirsin ( örneğin kaldı)

Biraz önce googledan tekrar çevirmeyi denedim ama nedense -mış -miş ekleriyle -dı -di eklerini aynı olarak algılıyor. :confused:
evet :( emin olmak için bilen birisi olur diye burda sormuştum ama bilen yok sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk mesela hatta kalmış yerine for example remained gibi kullanabilirsin ( örneğin kaldı)
evet olabilir deniyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

doğru ya öyle yapınca mış miş li olmasına da gerek yok :D teşekkürler

Past perfect tense kullanacaksın. Had + v3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,409
Üyeler
185,722
Son üye
zorr0_35
Geri