muhammedenesuzum
80+
- Reaksiyon skoru
- 65
- Bütçe
- 110
arkadaşlar 100 tl bütçem var max 110 olur genelde cs oynuyorum önerileriniz neler
kalitesi nası driver vs varmı![]()
GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 396,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu bütçedeki en kaliteli mouselerdendir driver hakkında benimde bilgim yokkalitesi nası driver vs varmı
abi niye böyle biliyomusun bu konuyu dünden beri yükseltiyorum 1 kişi bile yazmıyo başka başlıklara bakıyorum herkes yazmış bendemi sıkıntı var acaba anlamadımBaşlık niye boyle
www.n11.com
hertz aralığı 500-1000 arasımıdırMouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
buda bakılabilir
Kalitesi iyi ve driver'ı da bulunuyor.Pmw 3325 sensör kullanıyor.kalitesi nası driver vs varmı
Anlıyorum. Başlığı düzeltebilirsiniz ama.abi niye böyle biliyomusun bu konuyu dünden beri yükseltiyorum 1 kişi bile yazmıyo başka başlıklara bakıyorum herkes yazmış bendemi sıkıntı var acaba anlamadım
gameNote ms814 kendim kullanıyorum gayet kaliteli driver felan ıvır zıvırı var herşeyi ayarlayabiliyorsunarkadaşlar 100 TL bütçem var max 110 olur genelde cs oynuyorum önerileriniz neler
onuda önerdiler ama tutuş biçimime bek uymadıgı için tercih etmedimgameNote ms814 kendim kullanıyorum gayet kaliteli driver felan ıvır zıvırı var herşeyi ayarlayabiliyorsun