Korsan win 10 silinmiyor anakrt degissem gider mi

biraz konu dışı olacak ama, nasıl bir virüs bulaştıda ssd ve anakartı değiştiriyorsunuz?

biraz konu dışı olacak ama, nasıl bir virüs bulaştıda ssd ve anakartı değiştiriyorsunuz?
Hocam hemen cevapliyim. Ben PC yi bilgisyarciya götürdüm korsan win 10 atmış o kadar yöntem denedim hiçbir şekilde silinmiyor. PC yi kullanmıyorum şu an kullandigim zaman da yarım saat sonra valorant vs oynarken falan birden internet gidiyor. Geri gelmiyor. Ethernet kablosunu çekince düzeliyor. Ben de araştırdım anakrta gömülmüş dediler win 10 o yüzden değiştireceğim.

Bir bilgisayarın parçasına virüs bulaşmaz yalnız, virüs işletim sisteminize dosyalara falan bulaşır. Bunun çözümüde format atmaktır ya da iyi bir anti-virüs kullanmaktır.

Uygunsuz dil
Hocam hemen cevapliyim. Ben PC yi bilgisyarciya götürdüm korsan win 10 atmış o kadar yöntem denedim hiçbir şekilde silinmiyor. PC yi kullanmıyorum şu an kullandigim zaman da yarım saat sonra valorant vs oynarken falan birden internet gidiyor. Geri gelmiyor. Ethernet kablosunu çekince düzeliyor. Ben de araştırdım anakrta gömülmüş dediler win 10 o yüzden değiştireceğim.
He anakarta korsan Win kurduysa ******** evet anakartı değiştirmen gerek, değiştirmeden siliniyor mu bilmiyorum. Yani anakartı değiştirsen yeterli ondan sonra MediaCreationTool ile Windows kurduktan sonra buradaki konu yardımıyla ücretsiz aktifleştirme yapabilirsiniz;

Kimse kusura bakmasın ben hak eden adama küfür de ederim ş******z de derim.

Son düzenleme:
format at
anakarta bulaşmış olsa pc açılmaz

yeni tip virüsler biosa da bulaşabiliyor fakat kendinize güveniyorsanız sadece depolama aygıtını formatlayıp kullanmaya devam edebilirsiniz problem olmayacaktır

yeni tip virüsler biosa da bulaşabiliyor fakat kendinize güveniyorsanız sadece depolama aygıtını formatlayıp kullanmaya devam edebilirsiniz problem olmayacaktır
Hocam şu bios için demişlerdi ki bios pilini işlemciyi çıkar 1 saat sonra tak kendi kendine sifirliyor doğru mu sizce
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani aslında PC de virüs var derken uzaktan erişim var win 10 dan dolayı

Hocam şu bios için demişlerdi ki bios pilini işlemciyi çıkar 1 saat sonra tak kendi kendine sifirliyor doğru mu sizce
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani aslında PC de virüs var derken uzaktan erişim var win 10 dan dolayı
bios pilini çıkarıp 20 sn beklemek bir çok anakartta sıfırlanmasına sebep olacaktır fakat siz her şekilde bios ayarlarınıza girip bios okuma yazma korumasını açık tutarak da önlem alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,898
Üyeler
193,870
Son üye
Batuba
Geri